F1 - Σάινθ: «Ήθελα μία ακόμα νίκη με τη Ferrari πριν αποχωρήσω»

Κώστας Μπιτσικώκος
F1 - Σάινθ: «Ήθελα μία ακόμα νίκη με τη Ferrari πριν αποχωρήσω»
Ο Ισπανός οδηγός θα οδηγήσει για άλλα τέσσερα Grand Prix με το κόκκινο μονοθέσιο, πριν περάσει στο μπλε της Williams.

Η δεύτερη φετινή του νίκη και τέταρτη στην καριέρα του στη Formula 1 ήρθε επιβλητικά για τον Κάρλος Σάινθ. Ο Ισπανός οδηγός της Ferrari μπορεί να έχασε στην εκκίνηση την πρωτοπορία του αγώνα από τον Μαξ Φερστάπεν, όμως την πήρε πίσω στον 9ο από τους 71 γύρους του αγώνα.

Για την συγκεκριμένη προσπέραση, ο Σάινθ σχολίασε μετά το τέλος του Grand Prix Μεξικού: «Δεν τη σχεδίασα, ήμουν εκνευρισμένος που έχασα την πρωτοπορία στην εκκίνηση. Σκέφτηκα ότι θα πρέπει να τον εκπλήξω με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, γιατί είναι δύσκολο να τον περάσεις. Ήμουν αρκετά πίσω του αλλά σκέφτηκα ότι δεν έχω τίποτα να χάσω. Φρέναρα αργά στη στροφή 1, είχα αρκετή αυτοπεποίθηση σε αυτό το σημείο της πίστας όλο το τριήμερο. Ήξερα ότι μπορούσα να τα καταφέρω».

Ο 30χρονος Ισπανός δήλωσε ότι περίμενε πώς και πώς να πετύχει μία ακόμα νίκη με τη Scuderia Ferrari πριν αποχωρήσει από την ομάδα στα τέλη της σεζόν. «Την ήθελα πολύ αυτή τη νίκη, τη χρειαζόμουν. Ήθελα μία ακόμα νίκη με τη Ferrari πριν αποχωρήσω από την ομάδα. Και το ότι την πέτυχα μπροστά σε αυτό το κοινό είναι απίστευτο. Ένιωθα τη στήριξη των θεατών εδώ όλο το τριήμερο, έχω αρκετούς θαυμαστές στο Μεξικό. Απομένουν τέσσερις αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν, θέλω να το απολαύσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Και αν παρουσιαστεί ευκαιρία για άλλη νίκη, θα την κυνηγήσω».

 

Photo Credits: Scuderia Ferrari/X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!