F1 - Μεξικό: Ποιος Σάινθ; Νικητής στο Grand Prix ήταν ο... Μπραντ Πιτ (vid)

F1 - Μεξικό: Ποιος Σάινθ; Νικητής στο Grand Prix ήταν ο... Μπραντ Πιτ (vid)
Εάν νομίζατε πως μόνο η Scuderia Ferrari και ο Κάρλος Σάινθ κατέκτησαν τη νίκη στο Autodromo Hermanos Rodriguez είστε πολύ γελασμένοι.

Προς έκπληξη όλων νικητής στο Grand Prix Μεξικού δεν ήταν ο Κάρλος Σάινθ. Αυτός που ανέβηκε στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου ήταν τελικά ο Τζόνι Χέιζ. Πρόκειται φυσικά για τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Μπραντ Πιτ την επερχόμενη ταινία για τη Formula 1.

Ο Χέιζ εκκίνησε από τη δεύτερη θέση τον αγώνα και κατάφερε να πάρει την 1η θέση από τον Μαξ Φερστάπεν της Red Bull Racing στον 10ο γύρο. Έκτοτε δεν απειλήθηκε και να πάρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Τα γεγονότα του αγώνα της AXGP ακολούθησαν αυτά του πραγματικού στο Autodromo Hermanos Rodriguez.

Ο Χέιζ (Μπραντ Πιτ) δεν απειλήθηκε στους εναπομείναντες γύρους και έφτασε σε μία ξεχωριστή νίκη. Ο teammate του, Τζόσουα Πιρς, τον οποίο υποδύεται ο Ντάσμοντ Ίντρις, τερμάτισε στην 4η θέση, έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε με τους Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari και Λάντο Νόρις της McLaren.

 

Τα παραπάνω φυσικά έγιναν στο πλαίσιο γυρισμάτων για την ταινία «F1», με τον Μπραντ Πιτ να εμφανίζεται να πανηγυρίζει τη «νίκη» του κρατώντας τη σημαία του Μεξικού. Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Τζόζεφ Κοζίνσκι. Στην παραγωγή είναι Τζέρι Μπρουκχάιμερ, ενώ συμπαραγωγός είναι και ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον.

Η ταινία για τη Formula 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 25 Ιουνίου του 2025.

Φωτογραφίες: expensifyapxgp/X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!