Γκούσιν

Γκούσιν στο Gazzetta: «Σταμάτησα να δουλεύω, ήρθε η ώρα να το απολαύσω με τη ψυχή μου»

Πηνελόπη Γκιώνη

Η Τατιάνα Γκούσιν, έκανε κατάθεση ψυχής και με τη συμμετοχή της στον τελικό στο Αλμα εις Ύψος βλέπει τους κόπους και τις προσπάθειές της να αποδίδουν. Γι' αυτό τώρα ήρθε η στιγμή να το απολαύσει όπως δήλωση η ίδια στο G-Women.

Με άλμα στο 1.92 μ. η Τατιάνα Γκούσιν προκρίθηκε στον τελικό στο άλμα εις ύψους Γυναικών στους Ολυμπιακούς του Παρισιού!

Η 30χρονη αθλήτρια, μετά την τεράστια επιτυχία της, μίλησε στο G-Women για τις θυσίες που χρειάστηκε να κάνει για να ζήσει μια στιγμή που αξίζει πέρα ως πέρα.

Συγκεκριμένα, η Τατιάνα, τόνισε ότι χρειάστηκε να αφήσει τη δουλειά της στο γηροκομείο και να αφοσιωθεί καθημερινά στις προπονήσεις της ώστε να ζήσει την τεράστια πρόκρισή της στον τελικό, κυνηγώντας ως το τέλος το μεγάλο όνειρο για Ολυμπιακό μετάλλιο.

Οι δηλώσεις της Τατιάνας Γκούσιν στο G-Women:

«Είμαι στον τελικό! Μου φαίνεται πραγματικά απίστευτο, αλλά από την άλλη πιστευτο γιατί έχω δουλέψει πάρα πολύ. Τον τελευταίο μήνα αυτό που κάνω είναι να πηγαίνω στην προπόνηση με τη σκέψη αυτού του αγώνα. Δουλεύω με την Ιωάννα (Ιωάννα Σιώμου η προπονήτριά της), δουλεύω με την mental coach μου, με το φυσικοθεραπυτή μου, με τους δύο φυσικοθεραπευτές μου, τη διατροφολόγο μου. Είναι τόσοι πολλοί από πίσω μου. Εχω δώσει όλη μου τη συγκέντρωση, σταμάτησα να δουλεύω (σ.σ. εννοεί την κανονική της δουλειά σε γηροκομείο) για να μπορέσω να συγκεντρωθώ. Δικαιώνομαι σε εισαγωγικά, γιατί δούλεψα πάρα πολύ, οπότε το χαίρομαι με τη ψυχή μου».

Για τον τελικό: «Θα κάτσω με ηρεμία τώρα για τον τελικό. Πάω να δω την οικογένειά μου και τους φίλους μου που έχουν έρθει από την Αμερική. Είναι τρελοί! Να πάω να τους δω, να τους χαιρετήσω, να φάμε - όχι πολύ - και μετά το βράδυ θα κάτσω να μιλήσω με την Ιωάννα, να πάρουμε μια ανάσα, να κάνουμε αύριο μια προπονησούλα και να δούμε τι θα γίνει για την Κυριακή».

Οπότε θα τον απολαύσεις τον τελικό.

«Θα τον απολαύσω με τη ψυχή μου πραγματικά, γιατί είναι ένα μακρύ, μακρύ και δύσκολο ταξίδι. Ήρθε η ώρα να το απολαύσω. Ετσι είναι ο πρωταθλητισμό. Η ζωή μού πέταξε πολλά πάνω μου και τώρα ήρθε η ώρα να το απολαύσω».

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]