Αγγλία: Οι «λέαινες» έπαιξαν με το μυαλό των Γερμανίδων προσπαθώντας να διαβάσουν το σκονάκι (vid)

Αγγλία: Οι «λέαινες» έπαιξαν με το μυαλό των Γερμανίδων προσπαθώντας να διαβάσουν το σκονάκι (vid)

Κώστας Ζάλιαρης

Η Αγγλία πανηγύρισε το πρώτο της τρόπαιο σε κορυφαίο επίπεδο από το 1966 με τις γυναίκες να φτάνουν στην κορυφή της Ευρώπης και να παίζουν με το μυαλό των Γερμανίδων όταν προσπαθούσαν να διαβάσουν το σκονάκι τους!

Οι «λέαινες» της Σαρίνα Βίγκμαν έστειλαν το αγγλικό έθνος στ' αστέρια με την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν στο κατάμεστο «Γουέμπλεϊ», όπου κατεγράφη ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα Euro, είτε ανδρών, είτε γυναικών.

Οι Γερμανίδες ναι μεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν προσωρινά, όμως, στην παράταση η Αγγλία με την Κλόι Κέλι κατέκτησαν το τρόπαιο.

Το Gazzetta και το GWomen βρίσκονται στο Λονδίνο για τον τελικό του Euro Γυναικών 2022 με αποκλειστικό χορηγό το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι.

Στο εξτρά ημίωρο, οι Γερμανίδες όταν είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ προσπάθησαν να διαβάσουν ένα σκονάκι από την προπονήτριά τους με ορισμένες τελευταίες οδηγίες για να ψάξουν το γκολ – απάντηση κι εκεί ήρθε το... τρολάρισμα.

Οι Αγγλίδες με περίσσια αυτοπεποίθηση και με σκοπό να σπάσουν τα νεύρα των αντιπάλων τους, προσπαθούσαν είτε να κλέψουν είτε να διαβάσουν το χαρτάκι τους!

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]