Ο όμιλος Ε' του Μουντιάλ είναι ακόμα ανοιχτός. Όλες οι ομάδες μπορούν να περάσουν στους «16» και όλες να πάνε σπίτι τους. Η Ισπανία έχει 4 βαθμούς, η Ιαπωνία 3 σε ισοβαθμία με την Κόστα Ρίκα και η Γερμανία είναι στην τελευταία θέση με 1 βαθμό. Κόστα Ρίκα και Γερμανία αναμετρώνται απόψε (1/12) σε ένα ματς παιχνίδι ζωής και θανάτου. Εκτός από το μεγάλο βαθμολογικό διακύβευμα, η «μάχη» τους είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα γραφτεί ιστορία.
Μαζί με τους παίκτες των δύο ομάδων, από τη φυσούνα του σταδίου «Al Bayt» θα βγει και η Στεφανί Φραπάρ που θα διευθύνει το ματς, μαζί με τις γυναίκες βοηθούς της Νέουζα Μπακ και Κάρεν Ντίαζ. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Παγκόσμιου Κυπέλλου ανδρών.Χρειάστηκαν 92 χρόνια και 942 αγώνες για να έρθει αυτή η αλλαγή, αλλά το βράδυ της Πέμπτης θα υλοποιηθεί και όταν η Φραπάρ θα βάλει τη σφυρίχτρα στο στόμα της για να δώσει το έναυσμα για να ξεκινήσει το παιχνίδι θα έχει γραφτεί ιστορία.
Το να σπάει εμπόδια δεν είναι κάτι καινούργιο για την 38χρονη «ρεφ», με τις επιδόσεις της η Φραπάρ έχει κερδίσει έναν ρόλο στη «Ligue 1», το κορυφαίο πρωτάθλημα ανδρών της Γαλλίας από το 2019. Έκτοτε έγινε επίσης η πρώτη γυναίκα που διαιτήτευσε μεγάλο ευρωπαϊκό αγώνα ανδρών, όταν ανέλαβε την ευθύνη του Λίβερπουλ - Τσέλσι στο UEFA Super Cup της ίδιας χρονιάς, ενώ το 2020 ανέλαβε τον πρώτο της αγώνα Champions League ανδρών.
Άλλα αξιοσημείωτα παιχνίδια της περιλαμβάνουν τη διαιτησία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών το 2019, τον τελικό του Coupe de France τον Μάιο του τρέχοντος έτους και έναν προκριματικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο για τη διοργάνωση στο Κατάρ, μεταξύ Ολλανδίας και Λετονίας. Η πρώτη γυναίκα που διηύθυνε έναν τέτοιο αγώνα της FIFA. Και φυσικά μπροστά της είναι μια ακόμα μεγαλύτερη πρωτιά. Θα γίνει η πρώτη που σφυρίζει αγώνα Μουντιάλ. Η Φραπάρ ορίστηκε νωρίτερα στη διοργάνωση κι ως τέταρτη διαιτητής όταν η Πορτογαλία έπαιξε με την Γκάνα. Νωρίτερα αυτή τη σεζόν, η Φραπάρ ανέλαβε την ευθύνη ενός αγώνα Champions League μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Σέλτικ, στον οποίο καταλόγισε τρία πέναλτι - δύο για την ισπανική ομάδα και ένα για τους Σκωτσέζους.
Ο πρώην διαιτητής Κιθ Χάκετ εξήγησε στην «Independent» πως η άνοδος της Φραπάρ στην ελίτ ήταν μέρος ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου, ενώ ο επικεφαλής των διαιτητών της FIFA Πιερλουίτζι Κολίνα επέμεινε ότι μόνο οι επιδόσεις και η ουδετερότητα θα υπαγορεύουν ποιοι αξιωματούχοι επιβλέπουν κάθε παιχνίδι, κι όχι το φύλο ή οι πολιτιστικές ευαισθησίες.
Όσον αφορά στο ιστορικό του Κατάρ για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη θέση της γυναίκας, η πολύπειρη διαιτητής τόνισε: «Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν κάποιες δυσκολίες για τις γυναίκες. Αλλά πιστεύω και ελπίζω ότι αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο θα τους βοηθήσει. Πάντα με καλωσόριζαν [στο Κατάρ], οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν φοβάμαι να πάω εκεί, αλλά ελπίζω ότι αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο θα τους βοηθήσει στο μέλλον». Ενόψει της μεγάλης της βραδιάς αναγνώρισε ότι έχει στις πλάτες της ένα πρόσθετο βάρος, την ευθύνη να ανοίξει νέους δρόμους, αλλά παρέμεινε σίγουρη για την απόδοσή της. «Υπάρχει πάντα πίεση στους αγώνες. Και όταν είσαι γυναίκα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση γιατί είναι πάντα καινούργιο», είπε. «Ξέρουμε την πίεση. Αλλά νομίζω ότι δεν θα αλλάξουμε τον εαυτό μας, να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Και μην σκεφτόμαστε τα media και τα πάντα και να είμαστε συγκεντρωμένες στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές προσδοκίες, ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι πιο σημαντικό, αλλά έχουμε και εμπειρία. Σφύριξα πολλά παιχνίδια με μεγάλη σημασία, οπότε με όλη αυτή την εμπειρία θα είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες».