ΓΙΑΓΙΑ ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ

Η Κρουζέιρο γιορτάζει τα 105 χρόνια της γιαγιάς Μιρασί, της αγαπημένης οπαδού του συλλόγου (vid)

Μαριλένα Καλόπλαστου

Παρούσα στους αγώνες της Κρουζέιρο στο στάδιο «Mineirão», η αξιαγάπητη Μιρασί έλαβε την αγάπη της Κρουζέιρο την ημέρα που έκλεισε τα 105 της χρόνια!

Η εμβληματική οπαδός της Κρουζέιρο, η «Vó Miracy» γιόρτασε τα 105α γενέθλιά της αυτή την Τρίτη, 20 Αυγούστου. Γεννημένη πριν από την ίδρυση της Celeste, δέχτηκε αφιερώματα και ευχές στα επίσημα κοινωνικά δίκτυα της ομάδας!

«105 χρόνια αγάπης για την Κρουζέιρο! Σήμερα είναι η μέρα για να γιορτάσουμε τα γενέθλια της εμβληματικού μας οπαδού, της Vó Miracy. Περισσότερο από έναν αιώνα αφοσίωσης στο club, υποστηρίζοντας την ομάδα μας στις κερκίδες. Συγχαρητήρια, πολλή υγεία και ευτυχία!», έγραψε η Κρουζέιρο στο Twitter.

Γεννημένη το 1919 στην πόλη Abre Campo, στην περιοχή Zona da Mata του Minas Gerais, η Vó Miracy είναι τακτική παρουσία στους αγώνες της ομάδας στο Μπέλο Οριζόντε. Συνοδευόμενη από μέλη της οικογένειάς της, την βλέπουμε συχνά στις κερκίδες του κάτω μοβ τμήματος του σταδίου Μινεϊράο.

Στις 4 Ιουλίου, η Μιρασί επισκέφθηκε την Toca da Raposa II μετά από πρόσκληση της Cruzeiro. Έβγαλε φωτογραφίες, κατέγραψε βίντεο, είδε το εσωτερικό του προπονητικού κέντρου και μίλησε με τον προπονητή και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ομάδας.

Το 2019, η ιστορία της «Vovó Cruzeirense» έγινε ταινία μικρού μήκους με τίτλο: «Estrela Centenária - A história da Vó Miracy», σε συνεργασία με την ομάδα.

Δείτε το:

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]