Women’s Super League

Women’s Super League: Το... χρυσό τριετές deal με την Barclays

Δημήτρης Μύτικας

Στην ανανέωση του συμβολαίου με την Barclays προχώρησε η Women’s Super League και η Women’s Championship, κλείνοντας το μεγαλύτερο deal στην ιστορία του γυναικείου ποδοσφαίρου στο Νησί.

H Barclays θα συνεχίσει για τα επόμενα τρία χρόνια να είναι ο μεγάλος χορηγός στις Women’s Super League και Women’s Championship, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν το μεγαλύτερο deal στα χρονικά του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Αγγλία.

Πιο συγκεκριμένα, τα έσοδα που θα αναμένεται ν' αποφέρει αυτή η συμφωνία αγγίζουν τα 45 εκατομμύρια λίρες (15 εκατ./έτος). Αυτός ο αριθμός εσόδων διπλασιάστηκε σε σχέση με την τελευταία συμφωνία των δύο πλευρών με σκοπό να αυξήσει περισσότερο το θέαμα και το επίπεδο των πρωταθλημάτων.

Από την πλευρά της η διευθύνουσα σύμβουλος της WPLL (Women's Professional Leagues Limited), Nikki Doucet δήλωσε:

«Η Barclays υπήρξε κομβική παρουσία όσον αφορά την στήριξη του γυναικείου ποδοσφαίρου και γίνεται ιδρυτικό μέλος της WPLL με στόχο την μεγέθυνση του προϊόντος. Αυτή η πολυετής επένδυση ρεκόρ κάνει ξεκάθαρη την μακροπρόθεσμη δέσμευση και είναι σημαντική για να επιτύχουμε αυτό που προσπαθούμε».

Για την Barclays μίλησε ο επικεφαλής του ομίλου, Τομ Κορμπέτ, δηλώνοντας περήφανος για την ανανέωση της συμφωνίας. «Η συμφωνία αυτή εδραιώνει την μακροπρόθεσμη δέσμευσή μας με το παιχνίδι σε κάθε επίπεδο, μέσα από το οποίο θέλουμε να δημιουργήσουμε μεγάλες ευκαιρίες».

Σημειώνεται πως η νέα συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ στο τέλος αυτής της σεζόν.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]