markopoulou
29/07/2024
ΠΟΛΟ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Ναταλία Μαρκοπούλου κάνει ντεμπούτο στο Ουγγαρία - Καναδάς

Δημήτρης Μύτικας

Το ντεμπούτο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες πρόκειται να κάνει το βράδυ της Δευτέρας (29/7) η Ελληνίδα διαιτητής Ναταλία Μαρκοπούλου, η οποία θα διευθύνει τον αγώνα γυναικών ανάμεσα σε Ουγγαρία - Καναδά.

Την παρθενική της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες αναμένεται να κάνει η Ναταλία Μαρκοπούλου, η οποία θα σφυρίξει στον αγώνα Ουγγαρία - Καναδάς, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του τουρνουά γυναικών.

Η Ελληνίδα θα κάνει πράξη το μεγαλύτερο της όνειρο ως διαιτητής στο πόλο με την συμμετοχή της στο μεγαλύτερο event της τετραετίας. Μάλιστα, όπως η ίδια είχε αναφέρει στη συνέντευξή της στο GWomen πως το 2024 αποτελεί την χρονιά της, ούσα νωρίτερα στο δίδυμο διαιτητών στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος γυναικών.

Μαρκοπούλου στο GWomen: «Το λάθος δεν θα γίνει επειδή είμαι γυναίκα, αλλά επειδή είμαι άνθρωπος»

Σημειώνεται πως η ελληνική διαιτησία έχει διπλή εκπροσώπηση στο Παρίσι, με τον Γιώργο Σταυρίδη να είναι ο έτερος εκπρόσωπος. Ο Γιώργος Σταυρίδης, ο οποίος βρίσκεται για τέταρτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες έκανε το ντεμπούτο του στη γαλλική πρωτεύουσα στο παιχνίδι Αυστραλία - Ισπανία, όπου οι Ίβηρες επικράτησαν με 9-5.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]