Η Κατζουράκη από τον εφιάλτη των Τεμπών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Η Κατζουράκη από τον εφιάλτη των Τεμπών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Κώστας Ευθυμιάδης

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη προκρίθηκε στον τελικό του σκιτ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και ήδη εξασφάλισε θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Την περασμένη άνοιξη η Εμμανουέλα Κατζουράκη ήταν ανάμεσα στους επιβάτες του μοιραίου Intercity στο δυστύχημα των Τεμπών. Στάθηκε τυχερή καθώς βρισκόταν στα πίσω βαγόνια, αλλά το σοκ ήταν δύσκολο να ξεπεραστεί.

Μερικούς μήνες μετά και συγκεκριμένα σήμερα (18/8) η πρωταθλήτρια της σκοποβολής βρήκε ξανά το χαμόγελό της καθώς εξασφάλισε θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι!
Στον προκριματικό του σκιτ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που είναι σε εξέλιξη στο Μπακού, πέρασε με την καλύτερη επίδοση (123) και παρά το ότι η διοργάνωση δίνει 4 εισιτήρια για το Παρίσι, η Κατζουράκη εξασφάλισε το ένα από αυτά ότι και να κάνει στον τελικό (16:15).

Ο λόγος είναι γιατί ανάμεσα στις 6 φιναλίστ, οι τρεις είναι Αμερικανίδες (μέχρι δύο πάνε στο Παρίσι και έχουν ήδη κλείσει τα εισιτήρια) και οι δύο έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση από προηγούμενη διοργάνωση! Ετσι, οι υπόλοιπες φιναλίστ, εξασφάλισαν αυτόματα εισιτήριο για το Παρίσι το 2024!

Post της Κατζουράκη

Πλέον, η Κατζουράκη απαλλαγμένη από το άγχος, θα επιδιώξει και ένα μετάλλιο στον τελικό.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]