πεσιριδου
07/06/2024
ΣΤΙΒΟΣ

Πεσιρίδου στο GWomen: «Μόνη μου καταστράφηκα, πήγαν όλα λάθος»

Πηνελόπη Γκιώνη

Απογοητευμένη εμφανίστηκε μετά τον αγώνα της Ελισάβετ Πεσιρίδου, καθώς δεν κατάφερε να κάνει τον αγώνα που ήθελε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στη Ρώμη. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

Φανερά απογοητευμένη και στεναχωρημένη αποχωρεί από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η πρωταθλήτρια των εμποδίων Ελισάβετ Πεσιρίδου, καθώς δεν κατάφερε να προκριθεί στον ημιτελικό των 100μ εμποδίων.

Η έμπειρη αθλήτρια τερμάτισε 6η στη σειρά της με 13.32 και όπως εξήγησε μιλώντας στο GWomen, πήγαν όλα λάθος και η ίδια ευθύνεται για το αποτέλεσμα το οποίο δεν αντιπροσωπεύει καθόλου τη σεζόν της:

«Μόνη μου καταστράφηκα, όλα πήγαν λάθος. Δεν ξέρω, ενώ ένιωθα καλά το πρωί. Ξεκινήσαμε και φοβήθηκα λίγο πως έκανα άκυρη και μετά όταν ξεκινήσαμε έτρεμαν λίγο τα πόδια μου. Όλα, όμως, πήγαν λάθος. Χτύπησα ένα εμπόδιο, μετά που έπρεπε να επιτεθώ εγώ... μόνο που δεν σήκωσα το κεφάλι μου να κοιτάζω τον ουρανό. Δεν ήμουν μέσα στην κούρσα, δεν. Αυτή δεν είναι επίδοση για τη χρονιά που έχω κάνει, είναι χάλια, πραγματικά χάλια».

Η Πεσιρίδου έκανε και δηλώσεις στην ΕΡΤ, όπου τόνισε και εκεί πως είναι φοβερά στεναχωρημένη από την απόδοσή της:

«Ο μόνος λόγος που στεναχωρήθηκα είναι γιατί εγώ ευθύνομαι για αυτόν τον χρόνο...Δεν πήγε καλά σήμερα έκανα πάρα πολλά λάθη... Δεν ξέρω πού οφείλονται. Ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος όλο λάθη.

Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ και έχω δουλέψει πάρα πολύ, απλά στεναχωριέμαι γιατί ο κόσμος σε κρίνει από ένα αποτέλεσμα και τώρα ξέρω ότι θα με κρίνουνε και θα μιλήσουν άσχημα για μένα.

Δεν μου αρκεί η συμμετοχή, έχω συμμετάσχει σε πολλά Ευρωπαϊκά, θα ήθελα απλά να δείξω τον εαυτό μου, ό,τι έχω δείξει φέτος τίποτα παραπάνω. Αλλά δεν είναι όλες οι μέρες οι ίδιες, θα κάνουμε και λάθη. Απλά στεναχωριέμαι γιατί δεν είμαι πρωτάρα να κάνω αυτά τα λάθη».

Για το σύστημα πρόκρισης στον τελικό και αν αυτό επηρεάζει τους αθλητές σχολίασε: «Θεωρώ ότι είνια καλύτερο αυτό το σύστημα γιατι εγώ έχω πετύχει σε ένα Ευρωπαϊκό που κανονικά ήμουν στην 8η θέση αλλά δεν πέρασα γιατί ήταν λόγω σειρών. Νομίζω αυτό είναι πιο δίκαιο».

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]