ντρισμπιωτη
07/06/2024
ΣΤΙΒΟΣ

Ντρισμπιώτη στο GWomen: «Δεν βρήκα τον εαυτό μου, είπα στον προπονητή μου να σταματήσω» (vid)

Πηνελόπη Γκιώνη

Τονίζοντας πως δεν βρήκε τον εαυτό της και πως δεν είχε το νεύρο να κυνηγήσει κάποια αθλήτρια, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μίλησε στο GWomen για τον απόλυτο στόχο της να είναι υγιής. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

Μετά τον αγώνα της στον τελικό των 20χλμ βάδην, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που τερμάτισε στη 16η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, μίλησε στο GWomen σχετικά με τον πρώτο της αγώνα μετά από μία δύσκολη σεζόν, η οποία δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε:

«Θέλω να είμαι υγιής. Σήμερα ένιωσα τα πόδια μου καλά, εννοώντας χωρίς πόνο. Αν μπορείτε να καταλάβετε τι έχω περάσει, που το λέω συνέχεια… Μάλλον δεν μπορείτε να το καταλάβετε. Σίγουρα όλοι οι αθλητές με τα προβλήματά τους μένουν εκτός, χειρουργούνται, περνάνε δυσκολίες. Για μένα είναι ιδιαίτερης σημασίας αυτή η κούρσα, αυτή η χρονιά. Είχα προγραμματίσει μια πάρα πολύ μεγάλη σεζόν, αγωνιστική σεζόν και δεν κατάφερα να βρεθώ σε κανέναν αγώνα.

Για μένα αυτό ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη μέση, γιατί οι αγώνες για μένα είναι ένα κίνητρο βελτίωσης. Και φέτος είχαμε αυτόν. Οπότε εντάξει, παίρνω μια δυνατή προπόνηση και πάω παρακάτω. Δεν είχα το νεύρο να κυνηγήσω άλλη αθλήτρια. Πήγαινα και λέω... ας πάω. Δηλαδή δεν βρήκα τον εαυτό μου σήμερα. Δεν είχα αυτό που χρειαζόμουν ανάμεσα στο να με κάνει να. Αυτό σημαίνει ότι δεν ήμουν έτοιμη. Αν ήμουν έτοιμη, δεν θα καταλάβαινα τίποτα.

Είμαι εδώ και πάντα κάνω ότι παραπάνω μπορώ. Σήμερα σκέφτηκα κάποια στιγμή, εκεί στο 16ο χλμ, λέω στον προπονητή μου “Δεν θέλω άλλο”. Και μου λέει “Δε γίνεται, πάμε”. Και εγώ αυτό περιμένω να μου πει. Όχι να μου πεις να σταματήσω, δεν γίνεται, “πάμε” ήθελα και αυτό έγινε. Γι αυτό το λέω στον άλλον για να μου πει δε γίνεται και δε σταματάω. Αλλιώς θα είχα κρυφτεί κάπου και θα σταματήσει. Αλλά πάω εκεί και το λέω στα ίσια».

Δείτε τις δηλώσεις της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]