στεφανιδη
05/08/2024
ΣΤΙΒΟΣ

Στεφανίδη στο GWomen: «Είμαι περίεργη να δω τι θα κάνουν με 20 κοπέλες στον τελικό»

Πηνελόπη Γκιώνη

Περίεργη να δει πως θα γίνει ο τελικός του επί κοντώ γυναικών, είναι η Κατερίνα Στεφανίδη, αφού 20 κοπέλες προκρίθηκαν αντί για 12 που προκρίνονται συνήθως.

Αποστολή στο Παρίσι: Πηνελόπη Γκιώνη

Έχοντας προκριθεί για τρίτη φορά στην καριέρα της σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων, η Κατερίνα Στεφανίδη άφησε το γεμάτο «φασαρία» Stade de France και έφυγε για ξεκούραση. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο ετοιμάζεται για έναν ακόμη μεγάλο αγώνα, που όμως αυτή τη φορά θα έχει και πολύ κόσμο.

Στον τελικό του επί κοντώ έχουν προκριθεί 20 αθλήτριες, πράγμα που σίγουρα θα κάνει πολύ δύσκολο τον αγώνα για όλες αφού ο πήχης θα αργήσει να ανέβει πάρα πολύ. Παρ’ όλα αυτά, η Στεφανίδη μιλώντας στο GWomen δήλωσε πως νιώθει πολύ καλά και πως θα έχει μαζί της… ωτοασπίδες:

«Είμαι καλά εγώ, σωματικά και ψυχικά που είναι πολύ σημαντικό.

Είμαι πολύ περίεργη να δω τι θα κάνουν με 20 κοπέλες και πως θα ανέβει ο πήχης και αυτό με αγχώνει λίγο γιατί είμαι καλά αλλά χρειάζεται να βρω και έναν ρυθμό. Δεν ξέρω πως θα πηγαίνουν τα ύψη, θα είναι απότομο και φταίνε. Αναγκαστικά θα κάνουμε πολύ περισσότερη ώρα και θα μπούμε και πολύ νωρίτερα στο στάδιο.

Δεν ξέρω καν να μιλήσω για τον τελικό αυτή τη στιγμή, γιατί ανάλογα με το πως θα πάνε τα ύψη θα έχει τεράστια διαφορά. Δηλαδή και σήμερα ξεκίνησα από το 4.40μ για να δω τα κοντάρια μου, ενώ ένιωθα πολύ καλά για πρωινό προκριματικό και 4.55μ. Με αγχώνει λίγο το πως θα πάνε τα ύψη.

Αυτό που έγινε σήμερα εγώ το θυμάμαι από το Λονδίνο, που είχα πει πως την επόμενη φορά θα φέρω ωτοασπίδες. Και τελικά στο Ρίο έφερα και ήταν όλα καλύτερα».

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]