emmanouilidou
05/08/2024
ΣΤΙΒΟΣ

Εμμανουηλίδου στο GWomen: «Πήγε να σπάσει η καρδιά μου, χθες έκλαιγα από στεναχώρια και σήμερα από χαρά»

Πηνελόπη Γκιώνη

Για το ρόλερ κόστερ των συναισθημάτων της, μέχρι να περάσει στον ημιτελικό των 200μ, μίλησε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου.

Αποστολή στο Παρίσι: Πηνελόπη Γκιώνη

Η πρωταθλήτρια των σπριντ, Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, έτρεξε σήμερα την τρίτη της κούρσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες αφού συμμετείχε στα ρεπεσάζ των 200μ γυναικών. Από εκείνη τη διαδικασία, θα κρινόταν αν θα προκριθεί στον ημιτελικό. Η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου χρειάστηκε να περιμένει την ολοκλήρωση τριών σειρών για να δει τελικά πως θα αγωνιστεί στα ημιτελικά.

Γι’ αυτή τη διαδικασία αλλά και την κούρσα της, μίλησε στο GWomen:

«Θα μου σπάσει η καρδιά. Δεν αντέχω, αλήθεια. Σήμερα κλαίω από χαρά, δεν μπορώ να συγκρατηθώ. Κάθισα για 20 λεπτά στο hot seat, το χειρότερο συναίσθημα είναι αυτό.

Πάλι όμως είμαι άτυχη γιατί κάθε φορά μπαίνω στην πιο δύσκολη σειρά, και χθες και σήμερα. Πάλι ήμουν δεύτερη και σφίχτηκα στο τέλος. Τέλος πάντων, δεν με νοιάζει αυτό τώρα. Το απόγευμα δεν ξέρω πως θα πάει, γιατί έχω κουραστεί τώρα.

Αυτό με τον χειρότερο χρόνο στον ημιτελικό από τον προκριματικό ίσχυε για τις άλλες κοπέλες, ευτυχώς όχι για μένα. Εγώ σήμερα τη χειρίστηκα καλύτερα την κούρσα. Αλλά κάνω το άλλο εγώ στις κούρσες. Σκέφτομαι πως είμαι δεύτερη και νιώθω χαρά εκείνη τη στιγμή έρχεται η άλλη από πίσω και με περνάει.

Χωρίς το ρεπεσάζ θα είχα μπει από χθες ημιτελικό και θα ήμουν ξεκούραστη σήμερα. Τώρα με το που τερμάτισα και είδα το 22.99 ήμουν 100% σίγουρη πως δεν θα μπω, σίγουρη.

Νιώθω κάτι πολύ ανάμεικτο, μια απογοήτευση από τη μια που μου βγαίνει και σε χαρά όμως».

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]