Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη
04/10/2024
ΣΤΙΒΟΣ

Nτρισμπιώτη στο GWomen: «Θα ήθελα μια φορά να κολυμπήσω στο Santorini Experience»

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κοσμεί με την παρουσία της το 7ου Santorini Experience και μιλώντας στο GWomen αποκάλυψε πως θα ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στα νερά της Σαντορίνης.

Το αγωνιστικό μέρος του 7ου Santorini Experience άνοιξε το πρωί της Παρασκευής με τον αγώνα του 1,5 μιλίου ανοιχτής θάλασσας.

Στη Σαντορίνη, ανάμεσα στα πολλά αστέρια, βρίσκεται και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, που είχε την ευκαιρία να ζήσει τον αγώνα του open water μέσα από βάρκα, δίπλα στους κολυμβητές.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην, μιλώντας στο GWomen αποκάλυψε πως θα ήθελε για μια φορά να κολυμπήσει στο Santorini Experience, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.


«Mου αρέσει πάρα πολύ εδώ, είναι και οι άνθρωποι εδώ ξεχωριστοί. Κάθε φορά σου χαρίζεται και μια άλλη εμπειρία, ακόμη και στους κολυμβητές.

Αυτή τη χρονιά βρέθηκα μέσα σε βαρκούλα, οπότε ήμουν πολύ κοντά, το έζησα διαφορετικά.

Με τρομάζει πολύ, ενώ κολυμπώ, δεν ξέρω πώς είναι να κολυμπάς στη Σαντορίνη, θα ήθελα πάρα πολύ να το κάνω, αλλά με τρόμαξε λίγο, εμένα με τρομάζει γενικά στο να κουραστώ, δεν ξέρω πώς ακούγεται, αλλά ναι, θα ήθελα να το δοκιμάσω για μια φορά» είπε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Αναφορικά με τα μελλοντικά σχέδιά της, είπε: «Σκέφτομαι πολλά, είμαι καλά, έκανα διακοπές, έχω αρχίσει γυμναστήριο, οι σκέψεις είναι πολλές, αλλά πάμε θα το βρω».

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]