despina_papamichail
04/07/2024
ΤΕΝΝΙΣ

Τένις: Στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Παπαμιχαήλ, στο διπλό με την Σάκκαρη

Πηνελόπη Γκιώνη

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα αγωνιστεί η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία μετά από μία εξαιρετική πορεία θα πετύχει έναν ακόμη στόχο της.

Μία ακόμη Ολυμπιακή πρόκριση ήρθε για την ελληνική ομάδα και μάλιστα από το τένις καθώς η ομάδα, που μέχρι χθες αποτελούνταν από τρία μέλη, τώρα μεγαλώνει και θα αποτελείται από τέσσερα.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στο διπλό, όπου θα αγωνιστεί με την Ελληνίδα σταρ Μαρία Σάκκαρη όπως ανακοίνωσε ο Σπύρος Ζαννιάς, μέλους της διεθνούς ομοσπονδίας τένις.

H Δέσποινα Παπαμιχαήλ έγινε η πρώτη Ελληνίδα μετά την Μαρία Σάκκαρη που καταφέρνει να μπει στο Top100 στα διπλά και να γίνει η… πολύ σημαντική παρέα της Μαρίας Σάκκαρη, μιας και για πρώτη φορά στην ιστορία του τένις, δύο Ελληνίδες βρέθηκαν στο Top100 του κόσμου.

Έτσι, Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστούν μαζί στο διπλό ενώ η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί και στο μονό. Παράλληλα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο μονό αλλά και στο διπλό με τον αδερφό του, Πέτρο.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]