μαρια σακκαρη
30/07/2024
ΤΕΝΝΙΣ

Σάκκαρη στο GWomen: «Δύσκολο να αποδεχτώ όσα έγιναν σήμερα, μένει πίκρα»

Πηνελόπη Γκιώνη

Πικραμένη από τα αποτελέσματα της σημερινής μέρας ήταν η πρωταθλήτρια του τένις Μαρία Σάκκαρη, καθώς μετά τον αποκλεισμό της στο μονό ακολούθησε ο αποκλεισμός στα διπλά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Αποστολή στο Παρίσι: Πηνελόπη Γκιώνη

Εμφανώς κουρασμένη αλλά και απογοητευμένη ήταν η Μαρία Σάκκαρη, λίγο μετά τον αγώνα της στα διπλά μαζί με την Δέσποινα Παπαμιχαήλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε αγωνιστεί πριν λίγη ώρα στο μονό, που δυστυχώς ηττήθηκε από την Κόστιουκ με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια του τουρνουά, και έτσι χρειάστηκε μέσα σε πολύ λίγο χρόνο να βρει τις δυνάμεις της και να ανακάμψει ψυχολογικά ώστε να διαχειριστεί τον αγώνα της στα διπλά.

Σάκκαρη και Παπαμιχαήλ προσπάθησαν άλλα λύγισαν απέναντι στις Αμερικανίδες, Κόλινς/Κράβτσικ και έτσι έμειναν εκτός συνέχειας.

Η Σάκκαρη, μιλώντας στο GWomen δήλωσε πως θα χρειαστεί χρόνο για να αποδεχτεί τα αποτελέσματα της μέρας:

«Σίγουρα ήταν μία δύσκολη μέρα, δύσκολο γενικά να καταπιώ αυτό που συνέβη σήμερα πρώτα στα μονά και φυσικά μετά στη συνέχεια στο διπλό. Είχα υψηλές προσδοκίες σίγουρα, θα είναι λίγο δύσκολο να το αποδεχτώ αυτό που έγινε σήμερα αλλά η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να κοιτάμε μπροστά.

«Η τιμή που έχεις να εκπροσωπήσει τη χώρα σου, πάνω από τον εαυτό σου, είναι κάτι απερίγραπτη!»

Ναι, το σερβίς γενικότερα είναι κάτι το οποίο έχω δουλέψει πάρα πολύ αλλά όταν υπάρχει το άγχος και παραλύουν τα πόδια και τα χέρια, μετά δεν υπάρχει συγχρονισμός στο σώμα και δημιουργούνται κάποια τεχνικά προβλήματα, τα οποία προσπαθώ να δουλέψω αλλά κάποιες φορές της είναι καλύτερα, κάποιες φορές όχι. Εντάξει, με τη σκληρή δουλειά όλα βελτιώνονται και αυτό το έχω μάθει πολύ καλά στη ζωή μου.

Πολλή πίκρα τα συναισθήματα και γενικότερα θα είναι λίγο δύσκολο να το αποδεχτώ γιατί ένιωθα πραγματικά είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και το ήθελα πάρα πολύ. Θα είναι λίγο δύσκολο αλλά εντάξει. Εμείς ευτυχώς στο τένις έχουμε συνέχεια τουρνουά τα οποία, δεν είναι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλά, σε κάνουν να ξεχνιέσαι δηλαδή μπορεί να έρθει μία νίκη μετά και να ξεχαστείς. Οπότε είμαστε ένα άθλημα ουσιαστικά τυχερό. Όμως, η τιμή που έχεις να εκπροσωπήσει τη χώρα σου πάνω από τον εαυτό σου είναι κάτι απερίγραπτη!».

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]