Πετρούνιας: Πρώτος με εξαιρετική εμφάνιση στο test event του Βελγίου

Newsroom
petrounias

bet365

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβηκε γι' ακόμη μία φορά στο πρώτο σκαλί του βάθρου, έχοντας την καλύτερη βαθμολογία στο test event που έλαβε χώρα στη Γάνδη.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πραγματοποιεί την προετοιμασία του στο Βέλγιο, πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, και στο test event της Γάνδης κατέλαβε την πρώτη θέση με συγκομιδή 15.133 βαθμών.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν άρτιος στο πρόγραμμα που παρουσίασε, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνει και η τελική του βαθμολογία. Ο Έλληνας φαίνεται πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και φορτσάρει για να παρουσιαστεί πανέτοιμος στη Γαλλία και να κατακτήσει το τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο.

Σημειώνεται πως αυτός ο αγώνας είναι ένας από τους τελευταίους του επτά φορές πρωταθλητή Ευρώπης, πριν μεταβεί στο Παρίσι για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της τετραετίας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα