Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Πρώτη εμφάνιση για την Κύπρο με Μάριο Γεωργίου

Newsroom
ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Η πρώτη εμφάνιση της Κύπρου στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, θα γίνει από τον Μάριο Γεωργίου, ο οποίος θα αγωνιστεί στον προκριματικό γύρο στο β΄ γκρουπ του σύνθετου ατομικού, αποσκοπώντας στην πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Η πρώτη εμφάνιση της Κυπριακής αποστολής στο Παρίσι, έχει το όνομα του Μάριου Γεωργίου. Ο πρωταθλητής, στο σύνθετο ατομικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ρίμινι, θα ριχτεί πρώτος στο «κυνήγι των μεταλλίων, στις 16:30 (27/7, ώρα κύπρου).

Ο Κύπριος αθλητής, θα αγωνιστεί κατά σειρά σε Έδαφος, Πλάγιο Ίππο, Κρίκους, Άλμα, Δίζυγο και Μονόζυγο. Ο στόχος του Μάριου, διττός. Αφενός η είσοδος στην τελική 24άδα του τελικού του σύνθετου ατομικού και αφετέρου η πρόκριση στους τελικούς των έξι ατομικών οργάνων, στα οποία προκρίνονται οι οκτώ καλύτεροι.

Τον αγώνα θα παρακολουθήσει από κοντά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης καθώς και ο πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, Γεώργιος Χρυσοστόμου, ενώ παρών θα βρίσκεται ο αρχηγός της Κυπριακής αποστολής και αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώτης Ιωαννίδης.

Καλή επιτυχία Μάριε!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα