Ολυμπιακοί Αγώνες, Μητσοτάκης: «Για εμάς η Τελετή Έναρξης του 2004 αποτελεί σημείο αναφοράς»

Newsroom
kiriakos_mitsotakis

bet365

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρευρέθηκε στο γυμναστήριο, όπου αγωνίστηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας, και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην Τελετή Έναρξης στον Σηκουάνα τονίζοντας πως αυτή της Αθήνας το 2004 αποτελεί σημείο αναφοράς.

Ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν παρών στον αγώνα του Λευτέρη Πετρούνια. Ο Έλληνας πολιτικός, μετά το τέλος της προσπάθειας του Πετρούνια, μίλησε για την Τελετή Έναρξης που προηγήθηκε αλλά και για τ' αθλήματα που πρόκειται να παρακολουθήσει.

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη

Για την Τελετή Έναρξης:

«Ήταν πολύ εντυπωσιακή. Κάποια αισθητικά μπορεί να μην μας άρεσαν πολύ, αλλά η Τελετή Έναρξης στην Αθήνα αποτελεί σημείο αναφοράς. Ήταν ίσως καλύτερα σχεδιασμένο για την τηλεόραση, παρά για τους θεατές που παρευρέθηκαν εκεί».

Για τον Λευτέρη Πετρούνια:

«Πραγματικά όταν βλέπει ζωντανά αυτό το αγώνισμα καταλαβαίνεις την δυσκολία. Ο Λευτέρης είναι πολύ εντυπωσιακός αθλητής. Ευχόμαστε τα καλύτερα».

Για τα αγωνίσματα που θα παρακολουθήσει:

«Θα μείνουμε μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής. Θα δούμε κι άλλους αγώνες. Θα δούμε το πόλο, λίγο τένις και κολύμβηση».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα