Ν. Χριστοδουλίδης: «Συγχαρητήρια Μάριε, περηφάνια και συγκίνηση!»

Newsroom
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Με ανάρτησή του στα social media, ο ΠτΔ, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συνεχάρη τον Μάριο Γεωργίου για την πρόκριση στον τελικό του μονόζυγου των Ολυμπιακών Αγώνων, δηλώνοντας περήφανος και συγκινημένος.

Το βράδυ του Σαββάτου (27/7) και έπειτα από την ολοκλήρωση των προκριματικών, ο Μάριος Γεωργίου εξασφάλισε την πρόκρισή του στον μεγάλο τελικό του μονόζυγου των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Ο Κύπριος αθλητής συγκέντρωσε 14.366 πόντους, οι οποίοι τον κατέταξαν στην 8η θέση, με τον τελικό να έχει οριστεί για τις 5 Αυγούστου (ώρα 13:30).

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος βρίσκεται στη γαλλική πρωτεύουσα, δεν θα μπορούσε παρά να συγχαρεί τον Μάριο Γεωργίου για αυτή την επιτυχία. Με ανάρτηση στα social media, δήλωσε περήφανος και συγκινημένος (σ.σ. με την πρόκριση του Μάριου).

Η ανάρτηση:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα