Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Σιμόν Μπάιλς επέστρεψε πολύ δυνατά

Newsroom
simons

bet365

H Σιμόν Μπάιλς μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων γκρουπ από τα πέντε που συμμετέχει συνολικά είναι πρώτη στη βαθμολογία του σύνθετου ατομικού.

Η Σιμόν Μπάιλς, που έχει μεγάλη συλλογή από ολυμπιακά μετάλλια (4 χρυσά, 1 ασημένιο, 2 χάλκινα) κάνει όνειρα για ένα ακόμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!

Η 27χρονη αθλήτρια δεν είχε αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εξαιτίας της κακής της ψυχολογικής κατάστασης, πλέον είναι πιο έτοιμη από ποτέ αφού βρίσκεται πρώτη βαθμολογία.

Την Κυριακή (28/07) η Αμερικανίδα αθλήτρια επέστρεψε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ήταν σαν να μην έλειψε ποτέ από την αγωνιστική δράση καθηλώνοντας το κοινό με τις επιδόσεις της.

Η Μπάιλς έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής την υψηλότερη βαθμολογία στα προκριματικά του σύνθετου ατομικού με 59.566 βαθμούς (άλμα: 15.800 β., ασύμμετρους ζυγούς: 14.433 β., δοκός: 14.733 β. και ασκήσεις εδάφους: 14.600 β.), επίσης βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στις ασκήσεις εδάφους και άλμα και δεύτερη καλύτερη στη δοκό, με την Κινέζα Τσόου Γιατσίν με 14.866 β να έχει την πρωτιά.

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα