Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξέσπασε σε κλάματα η Ρεμπέκα Αντράντε μετά το χρυσό, ασημένιο η Σιμόν Μπάιλς (vid)

Newsroom
Rebeca Andrade

bet365

Η Ρεμπέκα Αντράντε πήρε το αίμα τη πίσω με τον καλύτερο τρόπο από την Σιμόν Μπάιλς, αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους και την άφησε πίσω της στη δεύτερη θέση.

Η Ρεμπέκα Αντράντε έκανε δικό της το χρυσό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με βαθμολογία 14.166, αφήνοντας πίσω της την Σιμόν Μπάιλς που βαθμολογήθηκε με 14.133.

Να θυμίσουμε πως λίγες μέρες πριν, η μεγαλύτερη γυμνάστρια όλων των εποχών είχε αναδειχτεί «χρυσή» στο άλμα γυναικών, αφήνοντας τη Ρεμπέκα Αντράντε στη 2η θέση.

Η Αντράντε που μετρά τέσσερα ολυμπιακά μετάλλια στο Παρίσι (1 χρυσό στις ασκήσεις εδάφους, 2 ασημένια σε άλμα και σύνθετο ατομικό και 1 χάλκινο στο ομαδικό) και έξι Ολυμπιακά μετάλλια συνολικά στην καριέρα της, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι κέρδισε την θρυλική Αμερικανίδα αθλήτρια και ξέσπασε σε κλάματα όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα.

Μπορεί η Μπάιλς να μην στέφθηκε χρυσή ολυμπιονίκης αλλά αυτό ήταν το 11ο ολυμπιακό μετάλλιο που προσθέτει στη μεγάλη συλλογή μεταλλίων που διαθέτει!

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η συμπατριώτισσα η Αμερικανίδα Τζόρνταν Τσάιλς, με βαθμολογία 13.766. Αυτό ήταν το δεύτερο Ολυμπιακό μετάλλιο της Τσάιλς, αφού είχε κατακτήσει και το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό, αλλά 3ο Ολυμπιακό μετάλλιο στην καριέρα της, μετά και το ασημένιο στο ομαδικό στο Τόκιο.

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα