Ολυμπιακοί Αγώνες, γυμναστική: Η Αμερικανίδα Τσάιλς άρπαξε το χάλκινο απ΄τα χέρια της Μπαρμπόσου μετά από έφεση! (vid)

Newsroom
ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΥΣ

bet365

Μετά το τελευταίο αγώνισμα καλλιτεχνικής γυμναστικής των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024, η Αμερικανίδα Τζόρνταν Τσάιλς τερμάτισε στην τρίτη θέση παίρνοντας το χάλκινο μέσα απ' τα χέρια της Ρουμάνας Άνα Μπαρμπόσου.

Αφού αρχικά δόθηκε βαθμολογία 13,666 για τη Τζόρνταν Τσάιλς στις ασκήσεις εδάφους, οι Ηνωμένες Πολιτείες άσκησαν έφεση πιστεύοντας ότι η βαθμολογία της δυσκολίας της ήταν εσφαλμένη.

Μετά από μια ανασκόπηση, οι κριτές αύξησαν τη δυσκολία της από το 5,8 στο σωστό 5,9 - μετακινώντας τη Τσάιλς από 0,34 πόντους πίσω από τις Ρουμάνες αθλήτριες Άνα Μπαρμπόσου και Σαμπρίνα Βοϊνέα, στην τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο!

Η τελική της βαθμολογία με 13,766 ήταν 0,066 πόντους καλύτερη από τις Ρουμάνες!

Οι κάμερες κατέγραψαν την αντίδραση της Μπαρμπόσου σε πραγματικό χρόνο, δείχνοντάς την να κρατά ψηλά τη σημαία της χώρας της και να πανηγυρίζει το χάλκινο μετάλλιο, προτού κοιτάξει σοκαρισμένη τον πίνακα αποτελεσμάτων. Στη συνέχεια εθεάθη να απομακρύνεται δακρυσμένη καθώς την παρηγορούσε μία από τους προπονητές της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα