Bρούτσης: «Το Σπίτι της γυμναστικής θα έχει το όνομα του Λευτέρη Πετρούνια»

Newsroom
Ο Λευτέρης Πετρούνιας

bet365

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, υποδέχθηκε τον Λευτέρη Πετρούνια κατά την επιστροφή του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε από το Παρίσι την Τετάρτη (7/8) έχοντας στις αποσκευές του το χάλκινο στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, το 3ο της καριέρας του.

Τον «άρχοντα των κρίκων» υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος επεφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη.

Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός παράγοντας, ανακοίνωσε πως το «Σπίτι της Γυμναστικής» θα φέρει το όνομά του.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βρούτσης τόνισε: «Με αισθήματα χαράς, τιμής, συγκίνησης και μεγάλης περηφάνιας. Υποδεχόμαστε στην πατρίδα μας τον μεγάλο ολυμπιονίκη, παγκοσμίου εμβέλειας, τον δικό μας άνθρωπο, Λευτέρη Πετρούνια. Λευτέρη, σε ευχαριστούμε εκ μέρους του ελληνικού αθλητισμού.

Συμβολικά για αυτό που κάνεις, για τη συγκίνηση που προσφέρεις στον ελληνικό λαό, το σπίτι της γυμναστικής που θα στηρίζεται στο εμβληματικό ποδηλατοδρόμιο, το οποίο είναι το εμβληματικό μας κτίριο και θα στεγάζεται η γυμναστική από το Δεκέμβριο με ονοματοδοσία από τον πρωθυπουργό, θα έχει το όνομά σου. Λευτέρης Πετρούνιας. Σε ευχαριστούμε από την καρδιά μας».

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Πετρούνιας επισήμανε: «Είναι οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες που τα παιδιά μου καταλαβαίνουν τι κάνω και έτσι τους το αφιερώνω. Αισθάνομαι όμορφα, υπερήφανος και τρισευτυχισμένος. Χρειάζομαι όμως λίγη ξεκούραση, ήταν μια τριετία με πολλές διοργανώσεις και δυσκολίες τις οποίες ξεπεράσαμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα