Handball Premier: Στην Δράμα η ΑΕΚ ψάχνει το δύο στα δύο στα play off

Handball Premier: Στην Δράμα η ΑΕΚ ψάχνει το δύο στα δύο στα play off

Handball Premier: Στην Δράμα η ΑΕΚ ψάχνει το δύο στα δύο στα play off

bet365

Εκτός έδρας αποστολή για την ΑΕΚ που για την δεύτερη αγωνιστική των play off στο πρωτάθλημα της Handball Premier, αντιμετωπίζει την Δράμα (17:00).

Το δύο στα δύο στα play off της Handball Premier θα επιδιώξει σήμερα η ΑΕΚ (17:00).

Η Ενωση αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα της Δράμας (Τσιάνας- Νάσκος οι διαιτητές), με μοναδικό στόχο τους βαθμούς της νίκης που θα την κρατήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το θετικό για την ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια είναι πως θα έχει στην διάθεσή του τον Λέμος, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού το οποίο τον ταλαιπωρεί από τον δεύτερο τελικό του EHF Cup.

Έχοντας πάρει μια αρκετά σημαντική νίκη στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ακολουθεί ένα παιχνίδι με μια καλή και νεανική ομάδα που είναι μαχητική και εχει δειξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι υπολογίσιμη δύναμη η Δράμα.

Εμείς από τη μεριά μας θα εμφανιστούμε έτοιμοι στο παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι, έχοντας 3 παιχνίδια ακομα, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τους τελικούς. Είμαι αισιόδοξος, ύστερα από τους 2 στόχους που ήταν το κύπελλο και η Ευρώπη. Είμαστε ένα βήμα πριν από μια ιστορική στιγμή την οποία θέλουμε πολύ, παραμένουμε συγκεντρωμένοι και θα εμφανιστούμε έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια» ανέφερε για την αναμέτρηση ο Παναγιώτης Νικολαϊδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα