Καρασαββίδης: «Να ανεβάσουμε τον ρυθμό στην άμυνά μας»

Newsroom
Καρασαββίδης: «Να ανεβάσουμε τον ρυθμό στην άμυνά μας»

bet365

Τι δήλωσε ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασσαβίδης μετά την ήττα από την ΑΕΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κοζάνη.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε κόντρα στην ΑΕΚ, όμως δεν απέφυγε την ήττα με 28-24 στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κοζάνη.

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, δοκιμάστηκαν πολλές τακτικές από τις ομάδες, το επίπεδο έχει ανέβει. Εμείς έχουμε το θέμα ότι μένουμε με πέντε παίκτες όταν γίνονται οι κλήσεις της εθνικής ομάδας. Εν όψει των τελικών του πρωταθλήματος θα πρέπει να ανεβάσουμε το ρυθμό μας, σήμερα μας έλειψε και ο Καβδύλας» δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασσαβίδης.

 

Ο Βύρων Παπαδόπουλος είπε: «Το θετικό που κρατώ είναι ότι από ενέργεια και θέληση δώσαμε ό,τι είχαμε. Από εκεί και πέρα, στους τελικούς που έρχονται για το πρωτάθλημα, πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην τακτική μας και την άμυνά μας κόντρα στην ΑΕΚ. Πιστεύω, κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά υστερήσαμε στην αποτελεσματικότητα στην επίθεση στα ελεύθερα σουτ, τα οποία βρήκαμε, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε μέσα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν κομβικό το κομμάτι στο οποίο ισοφαρίσαμε και δεν μπορέσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ, μετά το 17-17. Η ΑΕΚ πήρε διαφορά τεσσάρων τερμάτων, τη διαχειρίστηκε, εμείς είχαμε την πίεση με τον χρόνο να τελειώνει και έτσι, δεν κάναμε καλές επιλογές στην επίθεση».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα