Χάντμπολ: Για το θαύμα η Εθνική γυναικών κόντρα στην Γερμανία

Κώστας Ευθυμιάδης
Η εθνική χάντμπολ γυναικών σε προπόνηση

bet365

Στις 18:15 η εθνική γυναικών στο χάντμπολ θα φιλοξενηθεί από τη Γερμανία στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023.

Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των γυναικών πάει σήμερα (9/4) να παίξει κόντρα στο μεγαθήριο της Γερμανίας (18:15) τον πρώτο από τους δύο αγώνες για τα play-off του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η δυσκολία του έργου του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, γίνεται φανερή από το γεγονός ότι η Γερμανία έχει αγωνιστεί στα 24 από τα 28 Παγκόσμια Πρωταθλήματα και έχει μετάλλια στη συλλογή της.

Η διεθνής πλέι μέικερ Μαρία Χατζηπαρασίδου δήλωσε για το ματς στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας όπως και τον αντίπαλο που είναι πολύ ισχυρός. Έχουμε νέο προπονητή και δουλεύουμε καινούργια πράγματα. Όλα τα κορίτσια έχουμε πολύ όρεξη και δίνουμε το 100% στις προπονήσεις. Πιστεύω είμαστε έτοιμες να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί από αυτό το απαιτητικό παιχνίδι. Μόνο θετικά μπορεί να έχει η Εθνική αντιμετωπίζοντας μία ομάδα υψηλού επιπέδου όπως η Γερμανία».

H 16αδα της Εθνικής Γυναικών: Ανδρίτσου, Μ. Κεπεσίδου, Ν. Κεπεσίδου, Μανιά, Στουγιαννίδου, Καρέλα (ΟΦΝ Ιωνίας), Χατζηπαρασίδου, Ζυγούρα, Τσικνάκη, Ζενέλι, Σεβδίλη, Μεντεσίδου (ΠΑΟΚ), Κερλίδη, Αργυροπούλου (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Καραμάνου (ΓΑΣ Καματερού), Γκάτζιου (Γκραν Κανάρια- Ισπανία).

 

Η «γαλανόλευκη» θα επιστρέψει στην Ελλάδα το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας και αμέσως μετά θα μεταβεί στη Χαλκίδα για προετοιμασία, ενώ τη Μεγάλη Τετάρτη στις 17:45 (ΕΡΤSPORTS) θα υποδεχθεί τη Γερμανία στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου- Χαλκίδας με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα