Απόλλων Λεμεσού: Επαναλειτουργία στο τμήμα χάντμπολ

Newsroom
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ
Σπουδαία νέα για την οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού, καθώς ο σύλλογος αποφάσισε την επαναλειτουργία του τμήματος χάντμπολ, στο πλαίσιο του εορτασμού των 70 χρόνων της ομάδας.

Το χάντμπολ επιστρέφει στις ζωές των Απολλωνιστών, καθώς η Λεμεσιανή ομάδα ανακοίνωσε πως το τμήμα χειροσφαίρισης πρόκειται να επαναλειτουργήσει, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 70 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

Αγαπητά μέλη και φίλοι,

Με την περηφάνια των 70 χρόνων ιστορίας μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επαναλειτουργία του τμήματος χειροσφαίρισης (χάντμπολ) του συλλόγου μας!

Παρόλο που το χάντμπολ δεν είναι ακόμη ιδιαίτερα δημοφιλές στην πόλη μας, πιστεύουμε ακράδαντα ότι αξίζει την υποστήριξη των φίλων του Απόλλωνα και όλων των αθλητών της Λεμεσού. Με την υποστήριξή σας, μπορούμε να συμβάλουμε στην άνοδο αυτού του συναρπαστικού αθλήματος στην πόλη μας, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουμε δυναμικά τις ακαδημίες μας.

Το χάντμπολ είναι ένα άθλημα γεμάτο εναλλαγές συναισθημάτων και έντονες συγκινήσεις, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες σε όσους το παρακολουθούν και το ασκούν.

Στόχος μας είναι να διδάξουμε στα παιδιά μας τις αξίες και τις τεχνικές του χάντμπολ, καλλιεργώντας την αγάπη τους για τον αθλητισμό και προετοιμάζοντάς τα για μια επιτυχημένη αθλητική πορεία.

Σας καλούμε να σταθείτε δίπλα μας σε αυτή τη νέα αρχή και να γίνετε μέρος της αναγέννησης του χάντμπολ στον Απόλλωνα Λεμεσού. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι σπουδαίο και να γράψουμε νέες χρυσές σελίδες στην ένδοξη ιστορία του συλλόγου μας!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα