Χάντμπολ: Σε Ηλιούπολη και Λαμία τα Super Cup σε άνδρες και γυναίκες

Newsroom
paok_vs_olympiacos_handball

bet365

Με ανακοίνωσή της η ομοσπονδία γνωστοποίησε τις τοποθεσίες που θα λάβουν χώρα οι αγώνες του Super Cup ανδρών και γυναικών στο χάντμπολ.

Σε Ηλιούπολη και Λαμία θα λάβουν χώρα οι αγώνες Super Cup σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα, όπως έκανε γνωστό η ΟΧΕ (Ομοσπονδία Χειροσφαίρισεως Ελλάδας).

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου (19:00) θα διεξαχθεί στο κλειστό της Ηλιούπολης η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό Μία εβδομάδα αργότερα, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου (19:00) η πρωταθλήτρια ομάδας της Νέας Ιωνίας θα αντιμετωπίσει στη Λαμία την κυπελλούχο ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει τη διεξαγωγή των Σούπερ Καπ 2024 Ανδρών και Γυναικών σε Ηλιούπολη και Λαμία αντίστοιχα.

Το 4ο Σούπερ Καπ Ανδρών Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή- ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 19:00 στο ΚΓ Ηλιούπολης με απευθείας μετάδοση από τη Δημόσια Τηλεόραση (ΕΡΤ).

Το 2ο Σούπερ Καπ Γυναικών ΟΦΝ Ιωνίας- ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 16:00 στο ΔΑΚ Λαμίας «Χαλκιοπούλειο» με απευθείας μετάδοση από το Star Κεντρικής Ελλάδας (θέση 664 στο Cosmote TV, θέση 730 στο ΕΟΝ NOVA και μέσω του WebTV του σταθμού).

Η ΟΧΕ θέλει να ευχαριστήσει θερμά για τη συνεργασία και την παραχώρηση των κλειστών γυμναστηρίων το Δήμο Ηλιούπολης και το Δήμο Λαμιέων, όπως επίσης την ΕΡΤ και το Star Kεντρικής Ελλάδας για τη μετάδοση των αγώνων».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα