Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Super Cup

Newsroom
olympiakos_vs_paok

bet365

O Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με επίσημη ανακοίνωση ενημέρωσε πως τίθενται στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια του τελικού Super Cup κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το Σάββατο (14/9) είναι προγραμματισμένος ο τελικός Super Cup ανδρών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ο οποίος θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης.

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως τα εισιτήρια για το εν λόγω ματς είναι στη διάθεση του κόσμου, ενημερώνοντας για τις τιμές καθώς και το τρόπο διάθεσής του.

Η ανακοίνωση

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει του τελικού του Σούπερ Καπ, στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, το Σάββατο (14/9, 19:00), με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους και τα μέλη του για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε την Τρίτη (10/9) και πραγματοποιείται:

-Καθημερινά και ώρες 10:00-18:00 και το Σάββατο (14/9) και ώρες 10:00-16:00 από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά).

-Ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (www.olympiacossfp.gr) και την ticketmaster.

Οι τιμές των εισιτηρίων: 5€, 10€

* Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται, το Σάββατο (14/9), στην είσοδο του κλειστού της Ηλιούπολης.
* Στον τελικό του Σούπερ Καπ, ισχύει η ελεύθερη είσοδος- μέχρι την κάλυψη της πληρότητας των θέσεων- με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της σεζόν 2024-25 καθώς και τα διαρκείας του Χάντμπολ».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα