Πέτρος Κανδύλας: «Να σηκώσουμε την πρώτη κούπα για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού»

Newsroom
Ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, Πέτρος Κανδύλας

bet365

Ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, Πέτρος Κανδύλας έδωσε το σύνθημα νίκης εν όψει του τελικού στο Σούπερ Καπ απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός και ο Κυπελλούχος ΠΑΟΚ διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της σεζόν στο χάντμπολ ανδρών, στον τελικό του Σούπερ Καπ, που θα γίνει το Σάββατο (14/9, 19:00) στο γυμναστήριο της Ηλιούπολης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Πέτρος Κανδύλας σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ έδωσε το σύνθημα νίκης για τους «ερυθρόλευκους», λέγοντας: «Θεωρώ ότι ενισχυθήκαμε σημαντικά το καλοκαίρι και με τους παλιούς και τους καινούργιους παίκτες που ήρθαν έχουμε φτιάξει ένα σύνολο που πιστεύω ότι μας δίνει το δικαίωμα να ονειρευόμαστε μια πολύ καλή σεζόν με πολλούς τίτλους.

Αρχής γενομένης από τον τελικό του Σαββάτου, θέλουμε να σηκώσουμε την πρώτη κούπα για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού μας. Τέλος να ευχηθώ μια καλή σεζόν με υγεία σε όλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα