Χαντμπολ, Κύπρος: Ανακοίνωση «καταπέλτης» από τον Παρνασσό κατά των διαιτητών στην πρεμιέρα

Newsroom
parnassos
Καταγγελτική ανακοίνωση εξέδωσε ο Παρνασσός Στροβόλου κατά των διαιτητών, οι οποίοι διαιτήτευσαν την αναμέτρηση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Χάντμπολ με αντίπαλο την Sabbianco Ανόρθωση.

Έξαλλοι είναι στον οργανισμό του Παρνασσού Στροβόλου με την διαιτησία στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Χάντμπολ! Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα, υπήρξε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος υπέρ της Ανόρθωσης!

Ο Παρνασσός, προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στις αρμόδιες αρχές οι οποίες θα εξετάσουν την υπόθεση, ενώ για τα πρακτικά να αναφέρουμε ότι ο αγώνας έληξε 29-28 υπέρ της Sabbianco Ανόρθωσης.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

«Από το 1ο επίσημο αγωνα της νέας αγωνιστικής περιόδου βγήκαν ασφαλή συμπεράσματα για την αντιμετώπιση που θα τύχει η ομάδα μας. Στην κυπριακή διάλεκτο θα λέγαμε "η κωλοσυρμαθκιά της κουφής φάνηκε ". Η διαιτησία των Ευστάθιου Ευσταθίου και Χαράλαμπου Χαραλάμπους πέρασε τα μηνύματά της. Εμείς όμως θα εξαντλήσουμε όλα μας τα νόμιμα μέσα και θα καταγγείλουμε την αποψινή διαιτησία σε όλα τα αρμόδια σώματα για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Ενδεχομένως αυτό να είναι ανώφελο, στη νέα τάξη πραγμάτων που ζούμε, αλλά το ωφείλουμε στην ιστορία μας, στο ήθος μας και στους αθλητές μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα