Η Νέα Ιωνία και η Αναγέννηση Άρτας κάνουν αρχή στο ΕΗF European Cup γυναικών

Newsroom
H ομάδα χάντμπολ της Νέας Ιωνίας

bet365

Η Νέα Ιωνία και η Αναγένηση Άρτας ανοίγουν τις ελληνικές συμμετοχές στον ΕΗF European Cup γυναικών κι από τον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Η Νέα Ιωνία και η Αναγένηση Άρτας είναι οι δύο από τις πέντε συνολικά ελληνικές ομάδες, που μπαίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο στο ΕΗF European Cup γυναικών.

Στο πλαίσιο του 2ου γύρου, η πρωταθλήτρια Νέα Ιωνία, φιλοξενεί την Κουρ από το Αζερμπαϊτζάν, με τα δυο παιχνίδι να γίνονται στην Αθήνα. Στο πρώτο το Σάββατο (5/10, 18:00) η Νέα Ιωνία θα είναι τυπικά φιλοξενούμενη, ενώ ο 2ος αγώνας θα γίνει την Κυριακή (6/10, 16:30).

H ελληνική ομάδα έχει τον πρώτο λόγο, όχι μόνο της έδρας, αλλά και της ποιότητας που διαθέτει, ενώ έχει πλέον σημαντική ευρωπαϊκή εμπειρία συμπληρώνοντας φέτος 23 χρόνια στα Κύπελλα Ευρώπης, ενώ η Κουρ έκανε μόλις πέρσι το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο.

Αντίθετα, δύσκολο έργο θα έχει η Αναγέννηση Αρτας απέναντι στην πορτογαλική Μαδέιρα. Και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν στο Φούντσαλ, την πρωτεύουσα της νήσου Μαδέιρα στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Ο αγώνας του Σαββάτου (5/10) θα αρχίσει στις 19:00 με τυπικά γηπεδούχο την Αναγέννηση, ενώ την ίδια ώρα θα αρχίσει και ο αγώνας την Κυριακή (6/10).

Η Μαδέιρα είναι ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα (15) στην Πορτογαλία, πέρυσι ήταν δευτεραθλήτρια, χάνοντας τον τίτλο στον πόντο από την Μπενφίκα. Έχει τεράστια εμπειρία από τα Κύπελλα Ευρώπης, έχοντας πάρει μέρος εννέα φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ πέρσι έφτασε έως τους «16» του European Cup. Στον 2ο γύρο θα πάρουν μέρος επίσης από τις 11 μέχρι τις 13 Οκτωβρίου το Πανόραμα, ο ΠΑΟΚ και η Πυλαία.

Τρία παιχνίδια για την Α1 γυναικών

Με τρεις αγώνες, στο πλάσιο της 2ης αγωνιστικής, συνεχίζεται το Σάββατο το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Το πρόγραμμα

  • Σπίτι του Χάντμπολ 15:00 ΠΑΟΚ - Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
  • ΟΑΚΑ 16:00 ΑΕΚ- Πυλαία
  • «Γ. Χαλκίδης» 18:00 Άρης Νικαίας - Πανόραμα
@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα