ΕHF European Cup: Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο γύρο η Νέα Ιωνία

Newsroom
nea_ionia

bet365

Ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον τρίτο γύρο του EHF European Cup έκανε η Νέα Ιωνία, παίρνοντας τη νίκη με 32-25 επί της Κιουρ.

Η Νέα Ιωνία πήρε τη νίκη με 32-25 στον πρώτο ματς του δεύτερου γύρου στο EHF European Cup επί της Κιουρ, ούσα πλέον πιο κοντά στην πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Οι δύο ομάδες δίνουν το απόγευμα της Κυριακής (6/10, 16:30) το δεύτερο μεταξύ τους ματς, με την πρωταθλήτρια Ελλάδας να επιθυμεί να ντουμπλάρει τις νίκες της για να δώσει πανηγυρικό ύφος στην πρόκρισή της.

ΟΦΝΙ (Γούσιος): Μ. Κεπεσίδου, Μανιά, Καραμάνου, Λιουμπιανάια 9, Κουκμίση 4, Κρνιτς 6, Καλουντέροβιτς 2, Μακρή, Φράγκου, Ν. Κεπεσίδου 1, Τσάκαλου, Γιαννοπούλου, Ρούσου 1, Νταβίντοβιτς 1, Άγκοβιτς 4, Στουγιαννίδου 3.

Ήττα για την Αναγέννηση από τη Μαδέρα

Η Αναγέννηση Άρτας έχασε 30-20 από την ανώτερη Μαδέρα στην Πορτογαλία για το 2ο γύρο του EHF European Cup και το απόγευμα της Κυριακής(6/10, 19:00) στο ίδιο γήπεδο θα προσπαθήσει να έχει μια πιο βελτιωμένη εικόνα.

ΑΡΤΑ (Λαζαρίδης): Χατζηπαρασίδου 1, Αμβροσιάδου 3, Νούλα, Καπρινιώτη, Σπυριδοπούλου 1, Μούρνου 2, Παπακώστα, Ανδρίτσου 6, Προκοπίδου 3, Μάστακα 4, Μαυροπούλου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα