ΕHF European Cup: Πανηγυρική πρόκριση στον 3ο γύρο για τη Νέα Ιωνία

Newsroom
nea_ionia

bet365

Η Νέα Ιωνία έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην πρόκρισή της στον 3ο γύρο του EHF European Cup, ντουμπλάροντας τις νίκες της κόντρα στην Κιουρ.

Μετά το άνετο απόγευμα Σαββάτου (6/10) και τη νίκη με 32-25 στον πρώτο αγώνα, η Νέα Ιωνία έκανε δύο τις νίκες της κόντρα στην αζέρικη ομάδα, επικρατώντας με 33-22 στο δεύτερο ματς που έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας.

Η αναμέτρηση δεν χωράει τεράστια ανάλυση καθώς οι παίκτριες της πρωταθλήτριας Ελλάδας πήραν τον έλεγχο του ματς από την αρχή, με αποτέλεσμα να βάλει πολύ γρήγορα... τίτλους τέλους στην υπόθεση πρόκριση.

Για την ελληνική ομάδα ξεχώρισαν οι Ν. Κεπεσίδου και Μανιά, οι οποίες πέτυχαν πέντε και τέσσερα γκολ αντίστοιχα.

ΟΦΝΙ (Γούσιος): Μ. Κεπεσίδου, Μανιά 4, Καραμάνου 1, Λιουμπιανάια 2, Κουκμίση 3, Κρνιτς 1, Καλουντέροβιτς 4, Μακρή, Φράγκου 3, Ν. Κεπεσίδου 5, Τσάκαλου, Γιαννοπούλου 2, Ρούσου 2, Νταβίντοβιτς 2, Άγκοβιτς 3, Στουγιαννίδου 1.

 

Διαιτητές: Παβίσεβιτς- Μαρτίνοβιτς (Μαυροβούνιο), Παρατηρητής: Μάσιτς (Σερβία) Δίλεπτα: 1-4, Πέναλτι: 1/3-0/0

Δεύτερη ήττα και αποκλεισμός για την Αναγέννηση Άρτας

Με δεύτερη ήττα από τη Μαδέιρα στο Φουντσάλ, αποχαιρέτησε η Αναγέννηση Αρτας το European Cup.

Η ελληνική ομάδα, που ταξίδεψε στην Πορτογαλία για τα δύο παιχνίδια με μόλις 11 παίκτριες, έχασε στον αγώνα ρεβάνς του β΄ γύρου με 30-23 (ημίχρονο 17-10) και, σε συνδυασμό με το χθεσινό 30-20, αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αναγέννησης Αρτας: Χατζηπαρασίδου 4, Αμβροσιάδου 8, Νούλα, Καπρινιώτη, Σπυριδοπούλου, Μούρνου, Παπακώστα, Ανδρίτσου 6, Προκοπίδου 5, Μάστακα, Μαυροπούλου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα