Πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στο European Cup γυναικών

Newsroom
H ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τις νίκες του επί της ελβετικής Σπόνο και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του EHF European Cup γυναικών, όπου βρίσκεται και η Νέα Ιωνία, εκτός συνέχειας το Πανόραμα και την Πυλαία.  

Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την παρουσία του στον 3ο γύρο και τη φάση των «32» στο EHF European Cup γυναικών, νικώντας για δεύτερη φορά την ελβετική Σπόνο στο «Σπίτι του Χάντμπολ», αυτή τη φορά με 25-21 και με συνολικό σκορ 58-48 πήρε την πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ μαζί με τη Νέα Ιωνία, είναι οι δύο από τις πέντε ελληνικές ομάδες, που συνεχίζουν στη διοργάνωση. Πριν από μια εβδομάδα η Αναγέννηση Αρτας αποκλείστηκε από τη Μαδέιρα με δύο ήττες και συνολικό σκορ με 60-43 και τώρα την ίδια τύχη είχαν το Πανόραμα και η Πυλαία.

Το Πανόραμα γνώρισε δεύτερη ήττα από την Γκνιέζο στην Πολωνία με 26-17, όπως και η Πυλαία από την Ιστόγκου στο Κόσοβο με 35-27.

ΠΑΟΚ - Σπόνο 25-21 (11-11 ημ.)
ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Κουλούρη 2, Μπουράτο 4, Κερλίδη 2, Ε. Τροχίδου 2, Μεντεσίδου, Κ. Κουκμίση 5, Κωστοπούλου, Χ. Τροχίδου, Μάταβς 1, Σεβδίλη 4, Γκρμπάσεβιτς 1, Σελεμίδου 1, Αργυροπούλου 2, Μπάρανικ 1.
Διαιτητές: Μπέρντιτς- Σόρακ (Σερβία), Παρατηρητής: Μελκονιάν (Αρμενία), Δίλεπτα: 6-4, Πέναλτι: 5/7-5/7

@Photo credits: INTIME, Γιάννης Παπανίκος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα