Μπάμπιτς: «Έτοιμη για το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι η ομάδα»

Μπάμπιτς: «Έτοιμη για το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι η ομάδα»

Newsroom
olympiakos_hanball

bet365

Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις το απόγευμα του Σαββάτου (19/10, 18:00) κόντρα στην Φάιβερς, με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» Ζέλικο Μπάμπιτς να τονίζει πως η ομάδα του είναι έτοιμη για την πρώτη της αναμέτρηση στο EHF European Cup της σεζόν.

Το δικό του σχόλιο έκανε ο προπονητής του ανδρικού τμήμα στο χάντμπολ του Ολυμπιακού, Ζέλικο Μπάμπιτς, πριν την ευρωπαϊκή πρεμιέρα κόντρα στην Φάιβερς στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του EHF European Cup.

Ο έμπειρος τεχνικός σε δηλώσεις του έκανε ξεκάθαρο πως οι παίκτες του είναι προετοιμασμένοι για το ματς, τονίζοντας πως οι Αυστριακοί αποτελούν ένα συμπαγές και δυνατό σύνολο.

Οι δηλώσεις του προπονητής του Ζέλικο Μπάμπιτς

«Η Φάιβερς έχει έναν τρόπο παιχνιδιού όπως οι γερμανικές ομάδες. Συμπαγής και δυνατή στην άμυνα. Πολλές φορές είναι και πολύ επιθετική, τρέχουν και επιτίθενται εξαιρετικά στην κόντρα. Η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη σωματικά και τακτικά, έτοιμη να παίξει καλά το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν. Κάθε γκολ είναι σημαντικό»

@Photo credits: INTIME, ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα