EHF European Cup: Ανοιχτή η πρόκριση για τη Δράμα παρά την ήττα

Newsroom
drama

bet365

Η Δράμα γνώρισε την ήττα από την Άρενταλ με 37-35 στο πρώτο ματς του δεύτερου γύρου του EHF European Cup, αλλά ακόμα ελπίζει για πρόκριση.

Μπορεί να ηττήθηκε στη Νορβηγία από την Άρενταλ η Δράμα, αλλά η διαφορά των δύο γκολ (37-35) αφήνει ανοιχτά τα σενάρια πρόκρισής της στον τρίτο γύρο του European Cup.

Η Δράμα ήταν εξαιρετική στο πρώτο μέρος και έως το 38ο λεπτό έχοντας προβάδισμα τριών τερμάτων (20-23). Οι γηπεδούχοι έκαναν την αντεπίθεση τους και με σερί 7-0, προηγήθηκαν 27-23 στο 44', αλλά η Δράμα κατάφερε να μειώσει και να μείνει κοντά στο σκορ με τον Κρητικό να σημειώνει το τελικό 37-35 στην εκπνοή, ένα γκολ που μπορεί να αποδειχθεί υπερπολύτιμο.

Η ελληνική ομάδα θα μπορούσε να είχε πολύ καλύτερη τύχη στο ματς αν είχε καλύτερα ποσοστά στο τέρμα, τελειώνοντας το ματς με μόλις 9/46 επεμβάσεις!

Η ομάδα χάντμπολ της Δράμας θα υποδεχτεί την Άρενταλ, για τον β΄ αγώνα το 2ου γύρου, το ερχόμενο Σάββατο (26/10) στις 19:00.

 

ΔΡΑΜΑ (Βαλαβάνης): Κρητικός 8, Κοτσιώνης 8, Χαϊτίδης 5, Πολύδωρος 2, Λατσάκου 3, Τοζακίδης, Τουνγκελίδης, Καλαϊτζίδης, Καβάζης, Μανωλούδης 3, Μεσσήνης, Ντάκαρης, Κόρσακ, Παπαδόπουλος 6, Ιωαννίδης, Γκρούμπιτς.
Διαιτητές: Φαμπρίζνι- Ραβίτσκι (Πολωνία), Παρατηρητής: Λέιφσον (Ισλανδία), Δίλεπτα: 2-2, Πέναλτι: 2/3-3/3

@Photo credits: INTIME, ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα