Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής γυναικών για Λιθουανία

Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής γυναικών για Λιθουανία

Newsroom
ellada_hantmpol

bet365

Στη... μάχη για ένα εισιτήριο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2025 θα μπει η Εθνική γυναικών στο χάντμπολ, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ν' αναχωρεί για Λιθουανία την Τετάρτη (25/10).

Μετά από εντατική προετοιμασία στο «Γ. Χαλκίδης» της Νίκαιας, η ομάδα είναι έτοιμη να ταξιδέψει στη Λιθουανία για τους αγώνες της πρώτης προκριματικής φάσης.

Στις 26 Οκτωβρίου (16:00), η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ την επόμενη μέρα και ίδια ώρα θα παίξει με την οικοδέσποινα Λιθουανία.

Ο νικητής του ομίλου θα προκριθεί στη δεύτερη και τελευταία προκριματική φάση, όπου θα διεκδικήσει μια θέση στα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα φιλοξενήσουν η Ολλανδία και η Γερμανία τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2025.

Την αποστολή της εθνικής γυναικών για τη Λιθουανία συγκροτούν 17 αθλήτριες, καθώς, από τις 18 που είχαν απομείνει στην προετοιμασία, έμεινε εκτός η Πατρώνη του ΓΑΣ Καματερού.

 

Την 17άδα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος συνθέτουν οι:

Αργυροπούλου, Κερλίδη, Τσικνάκη, Μεντεσίδου, Σεβδίλη, Κουλούρη (ΠΑΟΚ), Μ. Κουκμίση, Μ. Κεπεσίδου, Ν. Κεπεσίδου (Νέα Ιωνία), Χατζηπαρασίδου, Ανδρίτσου, Αμβροσιάδου (Αναγέννηση Άρτας), Ζενέλι, Σαμολαδά, Ψαριώτη (ΑΕΚ), Γκάτζιου (Νέκαρσουλμ/Γερμανία) και Ράτσικα (Παλαμάνο/Ιταλία).

Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ, Βασίλης Κρανιώτης, ομοσπονδιακοί προπονητές οι Μενέλαος Δανήλος, Χρήστος Τζουβάρας και φυσιοθεραπευτές οι Άγγελος Παππάς, Παύλος Καλαβάζης.

@Photo credits: INTIME, © Intime p.a.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα