Νίκησε τη Μ. Βρετανία, με τη Λιθουανία για την πρόκριση η εθνική γυναικών

Newsroom
Νίκησε τη Μ. Βρετανία, με τη Λιθουανία για την πρόκριση η εθνική γυναικών

bet365

Η εθνική ομάδα γυναικών νίκησε τη Μεγάλη Βρετανία με 20-17 κι απέναντι στη γηπεδούχο Λιθουανία θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος 2025.

Με νίκη άρχισε η εθνική ομάδα χάντμπολ γυναικών τις υποχρεώσεις της στον 1ο προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος 2025, επικρατώντας της Μεγάλης Βρετανίας με 20-17 στην πόλη Σιαουλιάι της Λιθουανίας.

Με πρώτη σκόρερ την Ολίνα Ανδρίτσου με οκτώ γκολ, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε πιο εύκολα απ’ ό,τι φανερώνει το τελικό σκορ, αφού προηγήθηκε με 18-10 στο 40’.

Η εθνική ομάδα πήρε τη απέναντι στην ασθενέστερη ομάδα του ομίλου και την Κυριακή (27/10, 16:00) θα παίξει για την πρόκριση απέναντι στην οικοδέσποινα του ομίλου Λιθουανία.

«Δεν ήμασταν σε καλή ημέρα, προσπαθήσαμε να βρούμε ρυθμό και έτσι χάσαμε ένα ημίχρονο. Είχαμε μεγάλη αστοχία από τα έξι μέτρα, κάτι που δεν πρέπει να συμβεί με τη Λιοθουανία. Κρατάμε μόνο τους δύο βαθμούς και κάποια λίγα καλά διαστήματα.

 

Το παιχνίδι με τη Λιθουανία θα είναι πολύ δύσκολο. Έχουν ανέβει επίπεδο με το νέο τους προπονητή και παίζουν στην έδρα τους με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που πρέπει να ξεπεράσουμε», σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μενέλαος Δανήλος

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ 17-20 (9-12 ημ.)

ΕΛΛΑΔΑ (Δανήλος): Μ. Κεπεσίδου, Χατζηπαρασίδου 1, Μεντεσίδου, Ζενέλι 1, Αμβροσιάδου, Γκάτζιου 3, Ράτσικα, Μ. Κουκμίση 3, Σαμολαδά, Ψαριώτη, Ν. Κεπεσίδου 4, Ανδρίτσου 8, Σεβδίλη, Κερλίδη, Αργυροπούλου, Κουλούρη
Διαιτητές: Χάργκιν- Μακέγεφ (Εσθονία), Παρατηρητής: Βαγβόλγι (Ουγγαρία), Δίλεπτα: 3-5, Πέναλτι: 3/5-4/5

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα