ΑΕΚ: Το μήνυμα στους οπαδούς πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Το μήνυμα στους οπαδούς πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Newsroom
ΑΕΚ: Το μήνυμα στους οπαδούς πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

bet365

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της να στηρίξει την ομάδα στο ντέρμπι της πρεμιέρας, χωρίς έκτροπα.

Το πρωτάθλημα της Handball Premier ξεκινά σήμερα (17/9), ωστόσο όλα τα βλέμματα θα στραφούν την Δευτέρα στο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Οι δύο περσινοί φιναλίστ του πρωταθλήματος έλαχε να παίξουν μαζί την 1η αγωνιστική της νέας σεζόν, με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τους πρωταθλητές στο ΟΑΚΑ.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε και ανακοίνωση ζητώντας από τους οπαδούς της να την στηρίξουν με κόσμιο τρόπο στο ματς.

«Η ΑΕΚ μας, την Δευτέρα 19/9 στις 19:00, υποδέχεται στο Κλειστό «Γ. Κασιμάτης» τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος χάντμπολ.

Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν εκδοθεί, όπως έχουμε ενημερώσει με σχετική ανακοίνωση (βλέπε… ). Ενημερώνουμε επίσης ότι οι φίλαθλοί μας, εκτός από το εισιτήριο του αγώνα (απλό ή διαρκείας), θα πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν μαζί τους και την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή Διαβατήριο.

Η θύρα της αίθουσας «Γ. Κασιμάτης», η οποία βρίσκεται παραπλεύρως της Πύλης Μαραθωνίου Α’ του ΟΑΚΑ, θα ανοίξει στις 17:45.

Στην είσοδο θα πραγματοποιηθούν πολύ αυστηροί έλεγχοι από την Αστυνομία.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ!» αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα