O Παναγιώτου το νέο μυαλό στο παιχνίδι της ΑΕΚ

O Παναγιώτου το νέο μυαλό στο παιχνίδι της ΑΕΚ

Newsroom
Ο Δημήτρης Παναγιώτου

bet365

Σημαντική προσθήκη για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, με την απόκτηση του διεθνή πλέι μέικερ, Δημήτρη Παναγιώτου.

Μετά τον 22χρονο Αρμάντο Σίνα, που αποκτήθηκε από τη Δράμα για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, η ΑΕΚ βάζει στη μηχανή της και το νέο αστέρι του ελληνικού χάντμπολ στη θέση του πλέι μέικερ, τον Δημήτρη Παναγιώτου.

Ο 22χρονος παίκτης που αγωνιζόταν στον ΑΣΕ Δούκα, είναι ο βασικός πλέι μέικερ της εθνικής ομάδα. Συμμετείχε τον Ιανουάριο στο Euro της Γερμανίας, ενώ πρόσφατα αγωνίστηκε στα μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στην Ολλανδία, σημειώνοντας εννέα γκολ κόντρα στους εξαιρετικούς «οράνιε».

Κατόπιν, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα K18 στο Ισραήλ, όπου η Εθνική μας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ο Παναγιώτου αναδείχθηκε καλύτερος πλέι μέικερ και πολυτιμότερος αθλητής (MVP) της διοργάνωσης. Επίσης, κλήθηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία στο πρόγραμμα «Respect Your Talent», όπου προσκαλούνται οι καλύτεροι νέοι παίκτες της Ευρώπης! Ήταν δε ο πλέι μέικερ της Εθνικής Νέων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023 στη χώρα μας.

panagiotou


Ο Δημήτρης Παναγιώτου μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Η ΑΕΚ αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για μένα γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα, στην οποία ο πρωταθλητισμός είναι μονόδρομος. Αυτό οδηγεί κάθε αθλητή στην αύξηση των απαιτήσεων, εντός και εκτός γηπέδων. Θεωρώ ότι με την κατάλληλη συνεργασία και με πολλή δουλειά, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Έκλεισε για μένα ένας κύκλος με την πρώτη μου ομάδα και αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν για να γίνω αυτός που είμαι σήμερα. Όπως επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γυμναστή και φυσικοθεραπευτή μου, κ. Παναγιώτη Τούση για τη βοήθειά του στο να φθάσω στο επίπεδο που βρίσκομαι σήμερα. Εύχομαι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

@Photo credits: INTIME, Αλέξανδρος Αβραμίδης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα