Ολυμπιακός: Στο MEGA Play και megatv.com θα μεταδοθεί η αναμέτρηση κόντρα στον Διομήδη

Ολυμπιακός: Στο MEGA Play και megatv.com θα μεταδοθεί η αναμέτρηση κόντρα στον Διομήδη

Newsroom
mega_olympiacos_handball_1

bet365

Τηλεοπτική στέγη βρήκαν το εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού στο τμήμα χάντμπολ ανδρών κόντρα στον Διομήδη Άργους, με τον Ερασιτέχνη να το γνωστοποιεί μέσω ανακοίνωσης.

Σε MEGA Play και megatv.com θα μεταδοθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Διομήδη Άργους, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Handball Premier.

Αυτή θα είναι η πρώτη μετάδοση στο υβριδικό κανάλι του - αυτή τη σεζόν - που αφορά τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, με την αρχή να γίνεται με τον εντός έδρας αγώνα του τμήματος ανδρών στο χάντμπολ.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

«Το MEGA Play, η υβριδική τηλεόραση του MEGA και το megatv.com φέρνουν ζωντανά στις οθόνες μας, το Σάββατο 28/9 στις 18:00, από το κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, το ματς της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή με τον Διομήδη Άργους, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier!

*Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης, είναι να διαθέτει «έξυπνη» τηλεόραση (smart TV), συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να πατήσει το μπλε κουμπί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα