ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στον «Δικέφαλο του Βορρά» η Σελεμίδου

Newsroom
semelidou

bet365

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση της Δανάης Σελεμίδου, με την 25χρονη εξτρέμ να ενισχύει το τμήμα χάντμπολ γυναικών την σεζόν 2024-25.

Η Δανάη Σελεμίδου επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά από επτά έτη, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να γνωστοποιεί την είδηση με επίσημη ανακοίνωση.

Η 25χρονη εξτρέμ αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τη σεζόν 2024-25, με την ίδια να δηλώνει πολύ χαρούμενη με την επιστροφή της στον ΠΑΟΚ και ανυπόμονη να ξεκινήσει η νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Δανάη Σελεμίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένη στις 09/02/1999, η Δανάη Σελεμίδου αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ και έχει ύψος 170cm.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο χάντμπολ από τον ΠΑΟΚ το 2008, παίζοντας στις ακαδημίες του Δικεφάλου. Το μακρύ ταξίδι της στα ασπρόμαυρα συνεχίστηκε έως το 2017, ζώντας ουσιαστικά το τμήμα από την... γέννηση του, έως και την κυριαρχία του στο ελληνικό γυναικείο χάντμπολ.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία πενταετία (2018-2023) στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, στον οποίον πήρε σημαντικό χρόνο συμμετοχής, βοηθώντας τα μέγιστα στις ικανοποιητικές πορείες της ομάδας.

Καλώς ήρθες και πάλι, Δανάη!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα