ΠΑΟΚ: Έκανε το 2x2 «σκορπίζοντας» τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών

Newsroom
paok_handball_ginaikon

bet365

Τη δεύτερη σερί νίκη στην Α1 γυναικών πήρε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας με σχετική άνεση του Μέγα Αλεξάνδρου Γιαννιτσών με σκορ 40-6.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κύλησε το μεσημέρι Σαββάτου για το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, το οποίο... σκόρπισε το αντίστοιχο τμήμα του Μέγα Αλεξάνδρου Γιαννιτσών με 40-6, κάνοντας το 2x2 στο πρωτάθλημα.

Το αγωνιστικό κομμάτι δεν χρειάζεται τεράστια ανάλυση, καθώς το τελικό σκορ κάνει ξεκάθαρο το πόσο κυριαρχικός ήταν ο ΠΑΟΚ στο ματς.

Από την αρχή οι «ασπρόμαυρες» πήραν τον έλεγχο, τελειώνοντας από το πρώτο μέρος της αναμέτρησης την υπόθεση νίκη (22-4). Η συνέχεια ήταν διαδικαστική στο ματς, με τον Δημήτρη Πελεκίδη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις διαθέσιμες αθλήτριες.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και ώρα 17:00, απέναντι στην ελβετική, Σπόνο Ίνγκλις, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα του Round 2 του EHF European Women's Cup.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα