Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Σκέψεις για κόσμο στις κερκίδες ως 30%

Newsroom
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Σκέψεις για κόσμο στις κερκίδες ως 30%

bet365

Το ενδεχόμενο να φιλοξενήσουν θεατές συζητούν ΔΟΕ και Κίνα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μπορεί να βρισκόμαστε λίγα 24ωρα πριν την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, όμως ακόμη είναι υπό συζήτηση το αν θα επιτραπεί τελικά η παρουσία θεατών ή όχι.

Η διοργάνωση ξεκινά στις 4 Φεβρουαρίου με μόνο δεδομένο ότι δεν θα επιτραπούν ξένοι θεατές. Οι Κινέζοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια ενδέχεται να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες καθώς είναι υπό συζήτηση το ενδεχόμενο να επιτραπεί παρουσία φιλάθλων με πληρότητα 30% στις κερκίδες.

Αυτό θα εξαρτηθεί και από την χωρητικότητα της κάθε εγκατάστασης, όπως αναφέρουν στη ΔΟΕ, ενώ θα γίνονται και rapid test στους θεατές πριν μπουν στις κερκίδες!

Θα κάθονται μάλιστα σε μεγάλες αποστάσεις καθώς η μετάλλαξη omicron σαρώνει τις γύρω περιοχές από το Πεκίνο. Μία περιοχή μάλιστα που είναι κοντά σε εγκαταστάσεις της διοργάνωσης, είναι σε καραντίνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα