Τέλος ο Σούνινεν από την M-Sport Ford

Κώστας Παστρίμας
Τέλος ο Σούνινεν από την M-Sport Ford
O Τίμου Σούνινεν ανακοίνωσε ότι αποχωρεί άμεσα από την M-Sport Ford World Rally Team

Ο Τίμου Σούνινεν δεν θα οδηγεί πλέον για την M-Sport Ford, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία που διαχειρίζεται την καριέρα του. Ο 27χρονος Φινλανδός οδηγός οδήγησε για τελευταία φορά για την ομάδα στο Ράλι Βελγίου πριν από δύο εβδομάδες.

Ο Σούνινεν εντάχθηκε στο δυναμικό της M-Sport το 2017 και τις περισσότερες χρονιές έκανε ένα «μεικτό» πρόγραμμα, τρέχοντας σε κάποιους αγώνες στην κατηγορία WRC και σε κάποιους άλλους στην WRC 2. Το ίδιο έκανε και φέτος, που μοιραζόταν ένα Ford Fiesta WRC με τον Φουρμό, σε μια δύσκολη σεζόν για τον Φινλανδό, που αποφάσισε να τη διακόψει πρόωρα.

Ο Τίμου Σούνινεν δήλωσε: «Είναι καιρός να αποχαιρετήσουμε την M-Sport. Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να είμαι ένας από τους οδηγούς της τα τελευταία χρόνια. Ήταν ένα ταξίδι γεμάτο μαθήματα και με μερικές σπουδαίες στιγμές. Ωστόσο, τίποτα δεν κρατά για πάντα και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε νέες προκλήσεις».

Ο Σούνινεν θα οδηγούσε ένα Ford Fiesta Rally2 στο επερχόμενο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις αλλά ύστερα από αυτήν την εξέλιξη δεν θα τον δούμε στα ελληνικά βουνά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!