LIVE TV: Η μάχη του Μαρκογιάννη στη πίστα της Μόντσα

Πάνος Σεϊτανίδης
LIVE TV: Η μάχη του Μαρκογιάννη στη πίστα της Μόντσα
Δείτε τον πρώτο αγώνα του Τζώρτζη Μαρκογιάννη για την Ιταλική F4 στο «Ναό της Ταχύτητας».


Μία συναρπαστική σεζόν, με σπουδαίες μάχες ανάμεσα σε ταλαντούχους και διψασμένους για επιτυχία οδηγούς ολοκληρώνεται. Η σεζόν του 2021 για το πρωτάθλημα της Ιταλικής Formula 4 Powered by Abarth έχει ως τελευταία της στάση, τον «Ναό της Ταχύτητας», τη θρυλική Μόντσα.

Όπως σε κάθε στάση του θεσμού, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αγώνες. Όμως ειδικά για την ιταλική πίστα, καθώς έχουμε να κάνουμε με Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση, το πρόγραμμα της Ιταλικής F4 έχει τροποποιηθεί έτσι, που οι κατατακτήριες δοκιμές έγιναν την Παρασκευή και το Σάββατο θα έχουμε δύο αγώνες, με το κύκνειο άσμα να είναι το πρωί της Κυριακής.

markogiannis

Με προίκα την πολύ δυναμική εμφάνιση στο Red Bull Ring, όπου υπό βροχή σκαρφάλωσε από την εικοστή-έβδομη θέση, στη δωδέκατη, ο 17χρονος Έλληνας θέλει να κάνει μία ακόμα υπέρβαση.

Γνωρίζει καλά τα 5.793 μέτρα της θρυλικής πίστας, δούλεψε εντατικά στον προσομοιωτή αλλά έχει και εμπειρία από την περυσινή του εμφάνιση σε αυτή. Έτσι, παρότι θα εκκινήσει μόλις τριακοστός-τρίτος, στοχεύει σε μία ακόμα από τις γνώριμες του αναρριχήσεις στην κατάταξη!

Δείτε LIVE τον αγώνα του Μαρκογιάννη στη Μόντσα, πατώντας play στο video που ακολουθεί…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!