Αποστολή Σαουδική Αραβία: Η διακριτική γοητεία ενός πρώην Spice Girl

Πάνος Σεϊτανίδης
Αποστολή Σαουδική Αραβία: Η διακριτική γοητεία ενός πρώην Spice Girl
Ο Πάνος Σεϊτανίδης μεταφέρει εικόνες από τα paddock του Grand Prix της Τζέντα.

Μπορεί η Formula 1 να αποτελεί πεδίο επίδειξης των ικανοτήτων των πιο λαμπρών μυαλών αλλά ταυτόχρονα, είναι παραδοσιακά και ένας χώρος όπου πάντα είναι καλοδεχούμενη η ομορφιά – από κάθε φύλο.

Κι αν κάποτε αυτή αφορούσε μόνο εκπροσώπους του όμορφου φύλου, συχνά με προκλητικό τρόπο, τώρα πια η εικόνα αυτή έχει αλλάξει. Προς το καλύτερο. Η ομορφιά δεν λείπει, απλά η γοητεία έχει επικρατήσει της πρόκλησης.

Υπάρχει ένα πρόσωπο που κάνει συχνά την εμφάνισή του στα Grand Prix, που αποτελεί το πιο τρανό παράδειγμα των παραπάνω: η Τζέρι Χάλιγουελ ή καλύτερα Τζέρι Χόρνερ όπως είναι πια το όνομά της.

Spice Girls

Μέλος του μουσικού συγκροτήματος των Spice Girls, της πεντάδας που γνώρισε αδιανόητη επιτυχία στα τέλη της προηγούμενης χιλιετίας. Η γεννημένη στο Γουότφορντ Ζεραλντίν Εστέλ όπως είναι το όνομά της, φαινόταν να έχει πετύχει το τζακ-ποτ αν αναλογιστεί κανείς πως είχε ξεκινήσει ως χορεύτρια σε νυχτερινά κλαμπ στη Μαγιόρκα και γυμνό μοντέλο της Σελίδας 3 της εφημερίδας «The Sun».

 

Ακόμα και στο απόγειο της μουσικής της καριέρας, οι σέξι εμφανίσεις ήταν κομμάτι της δουλειάς. Όμως τώρα πια, το στιλ της έχει αλλάξει και το πέρασμα του χρόνου δεν παίζει κανένα ρόλο αφού ίσως συμφωνήσετε πως είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Μετά από μερικές επισκέψεις σε Grand Prix της Formula 1, αναπτύχθηκε ειδύλλιο με τον επικεφαλής της Red Bull Racing, Κρίστιαν Χόρνερ. Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του 2014 και αρραβωνιάστηκαν προτού φύγει εκείνη η χρονιά! Στις 15 Μαΐου του 2015 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ενώ στις 21 Ιανουαρίου του 2017 απέκτησαν παιδί – τον Μοντέγο Γεώργιο Έκτορα.

Christian Horner Geri Halliwell

Τα τελευταία επτά χρόνια λοιπόν, η Τζέρι έχει βρεθεί πολλάκις στις πίστες στηρίζοντας το σύζυγό της και είχαμε την ευκαιρία να τη δούμε πολλές φορές διά ζώσης. Έτσι και τώρα, στη Σαουδική Αραβία, όπου πιο κομψή από ποτέ, έκλεβε λίγη από τη λάμψη της αγωνιστικής ομάδας.

Με διακριτική παρουσία, με παρέα ένα βιβλίο τις στιγμές που έμενε μόνη στο χώρο φιλοξενίας της Red Bull Racing αλλά ένα σαγηνευτικό χαμόγελο το οποίο δεν κρατούσε μόνο για το σύζυγό της αλλά το χάριζε απλόχερα και στον Μαξ Φερστάπεν, εμψυχώνοντάς τον ενόψει της μεγάλης μάχης με τον Λούις Χάμιλτον.

Geri Halliwell

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool, Πάνος Σεϊτανίδης

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!