Teaser της Ferrari για τη νέα F1-75

Πάνος Σεϊτανίδης
Teaser της Ferrari για τη νέα F1-75
Η Scuderia «ζεσταίνει» τους tifosi με μία εικόνα που μας προδιαθέτει ενόψει της πρεμιέρας του νέου μονοθεσίου.

Στις 17 Φεβρουαρίου η Scuderia Ferrari θα παρουσιάσει με κάθε επισημότητα το νέο μονοθέσιο της, την F1-75. Ένα μονοθέσιο που θα εναρμονίζεται με τις θεμελιώδεις αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς της Formula 1 και που βαφτίστηκε έτσι γιορτάζοντας τα 75 χρόνια από τη δημιουργία της πρώτης Ferrari.

Η ιταλική ομάδα παίζει καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι ενόψει αυτής της νέας σελίδας του σπορ, αυξάνοντας την προσμονή για όσα έχει να μας αποκαλύψει. Ήταν μόλις πριν από μερικές ημέρες, η ιταλική ομάδα έδωσε στη δημοσιότητα ένα video που αφορούσε στην παρθενική ενεργοποίηση της νέας της υβριδικής μηχανής, η οποία έχει το κωδικό όνομα 066/7.

Τώρα, δημοσίευσε στα επίσημα social media της, μία φωτογραφία με… άρωμα 2022. Στην κορυφή το θρυλικό λογότυπο κι από κάτω, προφίλ της μύτης ενός μονοθεσίου της νέας φιλοσοφίας, με τους νέους τροχούς 18 ιντσών. Με λεζάντα: «Είστε έτοιμοι»;

Φυσικά, η Ferrari δεν δείχνει μέρος του πραγματικού μονοθεσίου της. Άλλωστε στο κάτω μέρος της εικόνας, έχει έντεχνα κρυμμένο το μήνυμα:
«Αυτό δεν είναι το μονοθέσιό μας για το 2022.
17.02.22. Μείνετε συντονισμένοι
».

Πίσω από το τιμόνι θα είναι και φέτος οι Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ και Σaρλ Λεκλέρκ, που ολοκλήρωσαν το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 στην πέμπτη και την έβδομη θέση της βαθμολογίας αντίστοιχα. Στους κατασκευαστές, η Ferrari σκαρφάλωσε από την έκτη, στην τρίτη θέση.

Ωστόσο, οι κόκκινοι έμειναν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν δίχως νίκη, πράγμα που είχε να συμβεί σχεδόν 30 χρόνια. Επίσης, έχουν να πανηγυρίσουν τίτλο από το 2008, όταν και κατέκτησαν τον τίτλο σε ομαδικό επίπεδο.

Scuderia Ferrari

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!